Ok![]()
Ok![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Jak Ci się Gabryś Soul podoba? Chodzę koło tego, koncept mi się podoba, ale niektóre zdjęcia już nie. Tak sobie dumam.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Coś innego, to mnie właśnie ciągnie, realne zdjęcia bardzo na tak. Musze jeszcze raz spojrzeć na środek, bo dziwią mnie te rajstopki na szelkach i jakoś ciągle skupiam się na nich i chyba nie doceniam całości. http://wnaszejbajce.pl/kartonowa-ser...ctwo-tekturka/
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
A to kwestia poboczna, bo fakt, zdjęcia pokazują pewien konkretny styl i trend gadżetowo firmowy. Rozpoznaję marki produktów raczej z droższej półki, jak niektóre ubrania, zabawki.. ale prawo autorkitaki ma gust, styl, jej wybór.
Ale nie dyskwalifikuje to reszty atutów seriiwięc przymykam oko
Wysłane z mojego GT-I9505 przy użyciu Tapatalka
gosia2809 czy możesz coś napisać o książce A. Frączak Gdy przy słowie jest przysłowie. Zastanawiam się nad nią a nie miałam jej w ręku aby przejrzeć.
Edit:I o Babci Rabuś. Kiedyś chciałam ją wypożyczyć ale Pani z biblio jak się dowiedziała że dla 6 latka to taki wykład mi dała, że to nie ten etap i dla takich dzieci jest to, to, to i to a nie Babcia Rabuś.
Później bałam się wypożyczyć hihihi serio i zapomniałam o niej a wydaje mi się taka z jajem.
Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 09-04-2018 o 18:52