Widze ze dla fana historii sie nada![]()
Widze ze dla fana historii sie nada![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Moj jest w 4 klasie i za tydzien ma urodziny![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Widzę Moje książeczki z NK, pierwsza część jest niedostępna. Myślicie, że będzie dodruk? Dla nas za szybko, ale miałam w dalszych planach zakupowych, że bym chciała mieć.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
Ojej szkoda. Obie kupiłam w przecenie na bonito.pl myślałam że słabo schodzą i dlatego przeceniali. Pierwszą co prawda dawno temu, a że ostatnio wujek wyciągnął jak był z małą to przypomniało mi się o drugiej części.
Daj sobie powiadomienie na bonito.pl i przyjdzie na 100 % za jakiś czas do Ciebie, że dostępne.
Strasznie dawno nic nie zamawiałam wysyłkowo, bo albo dzieci namówią mnie na jedną stacjonarnie w ulubionej małej księgarni, no i też rozpuszcza mnie pan ze składnicy, który jest przesympatycznym gościem i mieszka na mojej dzielni
A wczoraj.... jak usiadłam.. nazbierał mi się taki fajny koszyk, tyle ciekawych rzeczy zobaczyłam!! Nie mam jeszcze żadnego zdjęcia do wklejenia, ani nic do chwalenia się, tak tylko chciałam się podzielić tą dziką radością oczekiwania i tego "wow", wiecie, szybszego bicia serca, że nadal wychodzą niesamowite książki i są poruszane mądre, ważne tematy..
Nie mogę się doczekać![]()