Outlet z Mamanii plus pop-up'y cudne są!
Akademia Pennyroyal chyba ciekawa bo starszak wziął wczoraj a dziś patrzę zakładka na setnej stronie![]()
Outlet z Mamanii plus pop-up'y cudne są!
Akademia Pennyroyal chyba ciekawa bo starszak wziął wczoraj a dziś patrzę zakładka na setnej stronie![]()
mamru, Korek u nas tak samo w użyciu b. częstoSheilę mam na wishliście na kiedyś, a Wioskę szybko odsprzedałam, jednak jestem na nie - jeśli chodzi o tę autorkę. Z czasem przekonuję się, że to prawda, co w necie piszą, że ona na kartach co innego pisze, a co innego robi w realu, i ma dość nieciekawe opinie od ludzi, którzy korzystali z jej konsultacji i porad.. Jest dla mnie dość niespójna, a przede wszystkim, mało autentyczna..
I również dziękuję za środek Babci, o ja cię, cudna! Zamówię za rok![]()
Soul ja b.nie lubię Stein. Nie znoszę wręcz. To jest pierwsza książka którą przeczytałam. Chyba ze względu na Małgorzatę Stańczyk bardziej niż Stein.
Ooo te pop upy już dostępne? Czekam ze styczniowym zamówieniem na nie.
Większość z drugiej ręki. W końcu upolowałam 10 bałwanków na all, zaraz potem na olx się pojawiły (na olx nadal są, jakby komuś). Muchy samochwały to ten sam ilustrator, dziś z Pepco.
Słoń Trąbalski fajny, z tej serii leci do mnie jeszcze Ptasie radio. Coś jeszcze z tej serii godne uwagi???
A małe Ptasie radio z il. Kozieł Nowak
![]()
Z serii Słoń Trąbalski mam Lokomotywę. Nie wiedzialłam nawet że był Ptasie radio.
Ale to stare wydania u nas po starszaku. Słonia mam troszeczkę innego jeśli chodzi o okładkę. Natomiast wizerunek samego słonia identyczny.Dziesięć bałwanków bardzo u nas lubiane tylko mam po starszaku wersję z tymi dużymi puzzlami.
Rzepkę jeszcze dostrzegłam z tych pojedynczych. A Ptasie radio takie, jeszcze do mnie nie doszło.
edit. Właśnie był listonosz i mam taką zdobycz z olx, z wysyłką całość za 35 zł. I powiedzcie, bo nawet nie zdążyłam wczesniej zerknąć, ten Filemon z nk, to całość jeżeli chodzi o Filemona? Widziałam jakieś nowsze wydanie z niebieską okłądką, to treść ta sama? Pytam po fakcie, bo wzięłam komplet od Pani, a 4 sztuki bvyły tańsze niż trzy.
edit2. Aaa i taki ot, kiedyś pisałam że na olx kupiłam Chorego kotka Bookhouse i zapłaciłam i nie dostałam. Dziś wpłynął zwrot pieniędzy na konto. Nie wiem jak, co i czemu, ale wróciło do mnie. Zgłaszałąm sprawę do olx, ale w sumie napisali, że zablokowali konto pani, a jak ja zgłosze sprawę na policję, to udostępnia jej dane, nic więcej nie mogą zrobić, I tu taki problem, że jak zablokowali pani konto, to nie miałam już kontaktu żeby dalej pytać co i jak, bo wysyłałam tylko wiadomości przez olx. Ciekawam co się stało, chetnie bym dopytała Pani, może jakiś wypadek losowy?
Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 27-01-2017 o 15:26