Dankin napiszę jak poczytam.
Natalko a nie wiem dlaczego. Wrzucałam z tapatalka
Dankin napiszę jak poczytam.
Natalko a nie wiem dlaczego. Wrzucałam z tapatalka
Mamru, a Choinka Tuwima ładna w środku? Jest kilka świątecznych z tego wydawnictwa, taniocha, ale w sieci nie umiem znaleźć środka i jakoś jeszcze nie kupiłam.
mamru - juz widze, swietne!
marto - my mamy wszystkie z z tych tanich - swiateczne i cos jednego nieswiatecznego - i ja bylam zadziwiona stosunkiem cena-jakosc. porzadnie wydane, twarda oprawa, ladnie ilustrowane - ogolnie bardzo, bardzo warto kupic!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Swietne zakupy![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Mamru, piękne zakupy
ja mogę napisać kilka słów o atomowej przygodziepięknie wydana, jak poprzednia część. Mój ośmiolatek bardzo się zainteresował treścią, choć momentami jest to dla niego trochę za trudne, nie wszystko jeszcze rozumie, choć podstawy fizyki przedstawione są w przystępny i ciekawy sposób. Jak dla mnie warto (przeczytaliśmy na razie jakieś 15 stron, czytamy wieczorami 1-2 strony a potem jakąś beletrystykę
)
Mamruś a napiszesz kilka słów o Rzece czasu?
Ostatnio edytowane przez Tuja ; 22-10-2016 o 22:54
mamru, czy mogłabym prosić o kilka zdjęć środka galerii dzikich zwierząt? nie mogę znaleźć w internecie. dziękuję
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Tuja dziękuję![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Mam nieświątecznych kilka z zysk, świetne, prawda. zastanawiałam się co mają taki wysyp świątecznych i korci, chyba w końcu kupię.
Dziękuje natala.