Właśnie dlatego od tej zaczęłam, nie mamy jeszcze żadnej Matyldy![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
My mamy jeszcze "Krowa Matylda nie może zasnąć" i też dzieciaki ją b.lubią
To może jako następną zamówię, chociaż po przeczytaniu stwierdziłam, że to raczej dla młodszego niż starszegochociaż podobało się obydwóm.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
my mamy wszystkie - fajne sa. ale czatujaca najfajniejsza!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
No to obfociłam nasze zakupy
Krzyżówki obrazkowe na które jest ostatnio szał u nas
Kilka w listopadowym temacie
I świąteczne
![]()
Mamru napisz proszę jak Wasze odczucia odnośnie Atomowej przygody, ciąlge ją wywalam z koszyka ehhh Z góry dziękuję
ach i tego Jeża też poproszę, bo recenzje z interka mnie nie przekonały
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
mamru - nie widze!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Dankin napiszę jak poczytam.
Natalko a nie wiem dlaczego. Wrzucałam z tapatalka
Mamru, a Choinka Tuwima ładna w środku? Jest kilka świątecznych z tego wydawnictwa, taniocha, ale w sieci nie umiem znaleźć środka i jakoś jeszcze nie kupiłam.
mamru - juz widze, swietne!
marto - my mamy wszystkie z z tych tanich - swiateczne i cos jednego nieswiatecznego - i ja bylam zadziwiona stosunkiem cena-jakosc. porzadnie wydane, twarda oprawa, ladnie ilustrowane - ogolnie bardzo, bardzo warto kupic!
Swietne zakupy![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Mamru, piękne zakupy
ja mogę napisać kilka słów o atomowej przygodziepięknie wydana, jak poprzednia część. Mój ośmiolatek bardzo się zainteresował treścią, choć momentami jest to dla niego trochę za trudne, nie wszystko jeszcze rozumie, choć podstawy fizyki przedstawione są w przystępny i ciekawy sposób. Jak dla mnie warto (przeczytaliśmy na razie jakieś 15 stron, czytamy wieczorami 1-2 strony a potem jakąś beletrystykę
)
Mamruś a napiszesz kilka słów o Rzece czasu?
Ostatnio edytowane przez Tuja ; 22-10-2016 o 22:54
mamru, czy mogłabym prosić o kilka zdjęć środka galerii dzikich zwierząt? nie mogę znaleźć w internecie. dziękuję
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Tuja dziękuję![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Tez jestem ciekawa jaka jest rzeka czasu. A u nas targi ksiazki za tydzień i musze cos wymyslic zeby nie zbankrutować...
Janka - jesień 2013, Hanka - sierpień 2016, Leon - październik 2019
mamru, również poproszę o opinie o Jezyku. Jakie są tam ilustracje?
Rzekę czasu mam w koszyku, oglądałam w necie zdjęcia i bardzo mi się podoba. Tyle, ze wielkogabarytowa.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Mam nieświątecznych kilka z zysk, świetne, prawda. zastanawiałam się co mają taki wysyp świątecznych i korci, chyba w końcu kupię.
Dziękuje natala.
a co to za książka "Czasami przychodzi do mnie anioł..."?
piękna jest Rzeka czasu, prawda - tylko to dla starszych dzieci, czy Twój najstarszy już się nią zainteresował?
Jest wielkogabarytowa, pięknie przedstawiona historia, ale wydawało mi się, że dla starszych dzieci, dla takich co już historię poznają to przydatna pomoc w nauce
Ja jestem pod wrażeniem Botanicum - wczoraj widziałam, na żywo i muszę ją mieć![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Zrobiłam Wam zdjęcia no i mam kłopot z tapatalkiem żeby je tu wrzucić. Będę próbować jeszcze.
Jeżyk we mgle no cudny, historia o przyjaźni jeża i niedźwiadka którzy każdego wieczoru spędzają ze sobą czas i liczą gwiazdy. Pewnego razu kiedy jeżyk wyrusza do niedźwiadka świat spowija gęsta mgła, w której jeżyk widzi przeróżne zjawiska mniej lub bardziej dla niego straszne. Ilustracje cudne. Zakończenie szczęśliwe. No urzekła mnie ta książka.
Marta, jeśli chodzi o Choinkę to wydanie super. Papier taki matowy mój ulubiony. Za takie pieniądze warto choć książeczka jest krótka.
Galerie zwierząt no wow! Papier, ilustracje. To takie albumy. Nie o każdym zwierzęciu są informacje. W większości jest tylko nazwa.
Aniu, o książeczce "Czasami przychodzi do mnie anioł" możesz poczytać tutaj https://www.swietywojciech.pl/Ksiazk...omunii-Swietej
Reszty jeszcze nie obejrzałam. Rzeka czasu i reszta kupione z myslą o gwiazdkowych prezentach choć nie Wiem czy tyle wytrzymam
Ale np syn najstarszy zaczął czytać Jak dostać Nobla i b.mu się podoba.
Zdjęcia wrzucę jak się tylko z tym tapatalkiem uporam.