Aaaa, rozumiem. 15 zł...! JaaaaaaaPomarzyć
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
tak, ale ogólnie samą książkę warto w swoim zbierze mieć, ale to moje zdanie![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
łaaaałłłł skąd masz Olivię?
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
a co to za książka "Czasami przychodzi do mnie anioł..."?
piękna jest Rzeka czasu, prawda - tylko to dla starszych dzieci, czy Twój najstarszy już się nią zainteresował?
Jest wielkogabarytowa, pięknie przedstawiona historia, ale wydawało mi się, że dla starszych dzieci, dla takich co już historię poznają to przydatna pomoc w nauce
Ja jestem pod wrażeniem Botanicum - wczoraj widziałam, na żywo i muszę ją mieć![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Zrobiłam Wam zdjęcia no i mam kłopot z tapatalkiem żeby je tu wrzucić. Będę próbować jeszcze.
Jeżyk we mgle no cudny, historia o przyjaźni jeża i niedźwiadka którzy każdego wieczoru spędzają ze sobą czas i liczą gwiazdy. Pewnego razu kiedy jeżyk wyrusza do niedźwiadka świat spowija gęsta mgła, w której jeżyk widzi przeróżne zjawiska mniej lub bardziej dla niego straszne. Ilustracje cudne. Zakończenie szczęśliwe. No urzekła mnie ta książka.
Marta, jeśli chodzi o Choinkę to wydanie super. Papier taki matowy mój ulubiony. Za takie pieniądze warto choć książeczka jest krótka.
Galerie zwierząt no wow! Papier, ilustracje. To takie albumy. Nie o każdym zwierzęciu są informacje. W większości jest tylko nazwa.
Aniu, o książeczce "Czasami przychodzi do mnie anioł" możesz poczytać tutaj https://www.swietywojciech.pl/Ksiazk...omunii-Swietej
Reszty jeszcze nie obejrzałam. Rzeka czasu i reszta kupione z myslą o gwiazdkowych prezentach choć nie Wiem czy tyle wytrzymam
Ale np syn najstarszy zaczął czytać Jak dostać Nobla i b.mu się podoba.
Zdjęcia wrzucę jak się tylko z tym tapatalkiem uporam.