Ja tez nie kupuje zniszczonych, ale np kreska kredka czy długopisem na pierwszej stronie mi nie przeszkadza
Ryski na okładce tez nie dyskwalifikuje ksiazki
Ja tez nie kupuje zniszczonych, ale np kreska kredka czy długopisem na pierwszej stronie mi nie przeszkadza
Ryski na okładce tez nie dyskwalifikuje ksiazki
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Wiem, przesadziłam z tymi rysami i nadgryzionymi rogami, ale dlatego że później znalazłam nówkę sztukę i się zdenerwowałam. Z wydawnictwa Hokus Pokus z promocji za dychę też przyszły nadbite okładki i jakoś żyję, acz wolę ładne książki i jak się poniszczą u nas, to będę wiedzieć w jaki sposób. Zwracam uwagę na stan bardzo, nie tylko z książkami tak mam. Każdy ma swoje bziki
, nic na siłę.
Nasze dzisiejsze
"Dom" kupiony z przeceny, za 13 zł, ale totalnie nic mu nie dolega, cudny stan. A sama książka, jeeeejku, nie mogłam się oderwać i dawno żaden pictureboook tak mnie nie poruszył. Oj, silne emocje czułam, od wzruszenia po strach, smutek.
Harry Potter ma więcej małych ilustracji, i o wiele mniej tych duużych, niż się spodziewałam po fotorelacjach w necie, ale Mikołaj i tak go porwał i czyta już na piętrusie
A "8+2", kupiłam pierwszą na prezent jakiś czas temu, po czym przeczytałam jednych tchem połowę od razu w samochodzie. Jakie ciepełko na sercu! Piękne przygody, skromne, ale dużo tam miłości i dzielenia sięPiękne książki! Cieszę się, że oba tomy już nasze
![]()
8+2 uwielbiam. Też czytałam sama obie części jednym tchem. Z tego co kojarzę to chyba jest więcej książek z tej serii.
A Dom u mnie podobnie. Siedziałam i ryczalam. Te ilustracje jak z pogrzebu mojej ukochanej Babci. Tyle emocji i wspomnień
Soul kochana pokaż w środku troszkę tego Tajemniczego ogrodu. Proszę. Mam swój szukany tyle ukochany egzemplarz z Buchmanna ale ten wygląda urzekająco.
tuja, mamru - "8+2" jest więcej, ale chyba u nas jeszcze nie wydane.
mamru, tu jest trochę: http://www.tramwajnr4.pl/2016/03/czy...czy-ogrod.html
i ode mnie
![]()
wszystko wskazuje na to, ze koniecznie potrzebuje kupic Tajemniczy ogrodnic to, ze mam juz dwa rozne (nawet trzy, ale jeden z dawnych czasow, bez ilustracji chyba zupelnie...)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Przepiękny ten Ogródmam jak Natalka
![]()