Cena okladkowa Georga to 13 zł. 7 z groszem to już w dyskoncie. Wezmę jedną na próbę. W ogóle to muszę się do Władysławowa kopsnąć, zobaczyć co tam mają w namiocie z tanią książka. Poogladam na żywo, coś wybiorę.
Cena okladkowa Georga to 13 zł. 7 z groszem to już w dyskoncie. Wezmę jedną na próbę. W ogóle to muszę się do Władysławowa kopsnąć, zobaczyć co tam mają w namiocie z tanią książka. Poogladam na żywo, coś wybiorę.
te książeczki są słodkie i gdybym dopiero zaczynała przygodę książkową z moimi dziećmi to brałabym je wszystkie.
Mój synek nie niszczył książek i mamy po nim bardzo dużo, ale po córce zostanie mniej ponieważ ona bierze wszystko do buzi, książki też jej smakują. George poszedł od razu pod jej zęby
A namiot z tanią książką polecam i w takiej sytuacji na pewno bym poczekała z zakupami bo jestem pewna, że wybierzesz tam perełeczki
z kolekcji OQO u nas lubiane wszystkie. Dymu na razie też nie czytałam bo ma jeszcze czas na tego typu książki, ale Księżniczka która bez przerwy ziewała, Czekolada, Pazurzak - the best, Drzewa po drodze - również the best i ostatnio Czary zaczęły być bardzo lubiane
Wzystkie zakupy będę robić na koniec miesiąca. Najpierw tania książka stacjonarnie, potem czego nie było to z internetu. Mam otwarte trzy koszyki, oby nie było więcej.
edit. OT dostałam zwrot z HM o którym już zapomniałam. Prawie jak znalezione pieniądze, będzie więcej na książki.
Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 08-07-2016 o 13:11
wszystkie z mojego ulubionego sklepu stacjonarnego za 50%
dostaliśmy malę Valleby, do wcześniej zakupionych tajemnic dla całej klasy starszego
i plakat z "pszczoły"
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Mapa super.
My zawsze kserujemy z książki