Natala, kurcze książki dla siebie też byś mogła wrzucać... czy my możemy założyć podobny wątek o książkach dla dorosłyc? Bardzo mi czegoś takiego brakuje.
Natala, kurcze książki dla siebie też byś mogła wrzucać... czy my możemy założyć podobny wątek o książkach dla dorosłyc? Bardzo mi czegoś takiego brakuje.
to trzy czesci napisane przez jednego dominikanina - ojca Marcina Jelenia. naklad sie chyba wyczerpal, ale cos pamiatem, ze audiobook jest z caloscia. no i na allegro bywaja ksiazki (sama tam dopadlam czesc). a w czerwonym kolku jest napis 'czytaj jelenia'
a co do doroslych ksiazek - moge zalozyc w dziale kulturalnym, chcecie? (edit: mowisz - maszhttp://www.chusty.info/forum/showthr...75#post3270775)
Ostatnio edytowane przez natala ; 23-02-2016 o 15:29
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
W lutym bardzo starałam się ograniczyć zakupowoW jakimś sensie się udało
A to prezenty dla dzieci w rodzinie:
![]()
R. 18.04.2015
Natala super zakupy! Jak zawsze. Jelenia b.lubię. czytam dzieciom, w sobie przetrawiam. Daje do myślenia bardzo.
MrsKJ super perełki
Odebrałam wczoraj jedną przesyłkę
Leokadia i Bóg się rodzi Krupy z all.
Mamusiu, a jak "List w butelce"? Dla 2-latki będzie ok?
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
Aaaa!! Nie mamusiu tylko Marysiuach ten telefoniczny słownik
![]()
Mamusiupodoba mi się
Tujeńko jeszcze nie czytaliśmy. Bo teraz krowy i dinozauryale przeczytam i napiszę
![]()
mamru skąd wziełaś List w butelce fiu fiu
niezłe zakupy wszystkie
ja obiecałam sobie ograniczyc się z zakupami na razie do minimum i tego się trzymam
jak bedzie nowy regał to poszaleje![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
aaaaaaaaaa no tak
List w butelce kiedys kupiłam na olx i zrezygnowałam po waszych opiniach
[*] i
czyli List w butelce kiepski?
Wruuu, a jak te muminkowe książki? też mam jedną w koszyku![]()
Nie wiem czy kiepski ale mi tutaj nie polecano, ale nie pamietam czy chodzilo o wiek czy cos inego
[*] i
To daj znać![]()
Marysiu to czekam na relacjękurcze, mam tyle w koszyku, że muszę coś w końcu z niego wyrzucić
Tuja, chodź do stosownego wątku
http://www.chusty.info/forum/showthr...ego-wyrzucic-D
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają