przebili pana witka
przebili pana witka
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Niezle![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
lucy, napiszesz coś więcej o ekspresie polarnym? jak wrażenia? od jakiego wieku się nada?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
fajny znaczy jaki? to fabuła świąteczna czy raczej zimowa? narracja czy rymowanka?![]()
ze sie wetne troche z OT-tem - i bede do znudzenia, sorki, ale taka moja rola czasami - jakby ktos chcial sprawic przyjemnosc ksiazkowa takze obcemu dzieciakowi, to w watku mikolajowym (http://www.chusty.info/forum/showthr...ajowe-V-edycja) ciagle jest sporo zamowien ksiazkowych - popatrzcie prosze na rodzine IX - moze choc po jednej ksiazce zagorzale czytelniczki ufunduja kazdemu dzieciakowi? albo osobiscie albo skladkowo - tylko wtedy ktos musialby uzyczyc konta na wplaty, bo ja polskim nie sluze, niestety...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
dzięki, bo nawet nie spojrzałam,że jest akcja
Tutaj trochę środka książki http://kacikksiazki.blogspot.com/201...s-polarny.html
Akcja toczy się w Wigilię. Pewien chłopiec opowiada swoją nocną przygodę - podróż pociągiem na Biegun Północny, gdzie spotyka św. MikołajaPisząc w skrócie książka porusza problem braku wiary w św. Mikołaja.
edit
To jest narracja, tekstu nawet sporo, ale szybko się czyta![]()
wruuuu, dziękuję![]()
Hmm, a ja nie narzekam na nieprzeczytane, ostatnio nawet już po opłaceniu zamówienia udało się dodać coś do niego i nie było żadnego problemu. Zwykle paczki dochodzą szybko. No właśnie zwykle... Nie wiem, jak gdzie indziej, ale w KRK teraz jakaś kicha paczkomatowa, ta paczka z księgarni wysłana 2.12 nadal "jedzie do miasta odbiorcy" już trzeci dzień... Inne zamówienia, też zrobione na początku tygodnia podobnie.... jakaś masakra. Oczywiście są w nich prezenty mikołajkowe....<łączę różne wyrazy>![]()
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
annagdynia, czy mogłabyś pokazać w środku Noc bez księżyca?
U nas dziś wylądowała wreszcie paczka z nieprzeczytanycha jednak!
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim