a jak wrażenia jeśli chodzi o Szary domek?
nam się bardzo podobapochłonięty natychmiast w całości
zresztą za cenę 10 zł nie ma nad czym się za bardzo zastanawiać![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Soul pokażesz zimę w środku? Proszę grzecznie. Czy tam jest dużo czytania?
mamru, jak Jaś wstanie obfocę - bo mam książeczkę tam, gdzie on śpi. Ale już teraz podziękuję za info o kubku Basiowym i wnętrze Listów! Dzięki! Kupiłam obie pozycje, jesteś moją ulubioną inspiracją dziecięco-książkową, wiesz?![]()
Zima nie ma dużo do czytania, 1, 2 zdania na stronę dosłownie. Zobaczysz na fotach, jeszcze dziś wkleję. Ale jest ładnie zrobiona, porządne kartki, grubsze, ciekawie wyróżniona dziewczynka na okładce, ma to coś, ma nastrój![]()
tu jest trochę środka http://www.czytusieczyta.pl/zima-kto...na-minasowicz/
Wruu dziękuję.
Och Soul wzruszyłaś mnie![]()
Właśnie zamówiłam 10 książek w necie, z torbami przez Was pójdę.
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Nie widział ktoś taniej księgarni która ma dzisiaj darmowa wysyłkę ?
Soul![]()
Ja nie chce nawet liczyć ile jest właśnie w drodze do mnieZaszalałam na koniec roku!
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Ja zamówiłam tyle, że darmowa wysyłka wyszła mi niezależnie od dnia darmowej dostawy![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Księżniczka na ziarnku grochu to lektura, a Piumini dla mnie, bo Basia nie lubi smutnych książek. Felix, Net i Nika zamówione u "Mikołaja" smsem do matki przez Janka. Poza tym część z tych książek jest trochę dla mnie
A takie:
W świętą noc Bożego Narodzenia (, Jedność, Oprawa: Twarda z obwolutą) 1 11,38 PLN 11,38 PLN Maciuś i dziadek (Piumini Roberto, Bona, Oprawa: Twarda) 1 12,38 PLN 12,38 PLN Tato w studni nie ma wody (Majaluoma Markus, Bona, Oprawa: Twarda) 1 15,75 PLN 15,75 PLN Księżniczka na ziarnku grochu i inne baśnie (Hans Christian Andersen, G&P Oficyna Wydawnicza, Oprawa: oprawa broszurowa) 1 3,33 PLN 3,33 PLN Królowa Śniegu (Andersen Hans Christian, M, Oprawa: Twarda z obwolutą) 1 26,62 PLN 26,62 PLN What if A co gdyby Naukowe odpowiedzi na absurdalne i hipotetyczne pytania (Munroe Randall, Czarna Owca, Oprawa: Miękka ze skrzydełkami) 1 26,30 PLN 26,30 PLN Kolędy (, Muchomor, Oprawa: Kartonowa Foliowana) 1 18,51 PLN 18,51 PLN Goście na Boże Narodzenie (Nordqvist Sven, Media Rodzina, Oprawa: Twarda) 1 18,69 PLN 18,69 PLN Polowanie na lisa (Nordqvist Sven, Media Rodzina, Oprawa: Twarda) 1 15,36 PLN 15,36 PLN Felix, Net i Nika oraz (nie)Bezpieczne Dorastanie (Kosik Rafał, Powergraph, Oprawa: Twarda) 1 28,26 PLN 28,26 PLN Niestety w schowku mam jeszcze duuużo innych.
Młody 2001 Młoda 2007 Byłam mamuk1
Widzę, że zamawiacie W świętą noc Bożego Narodzeniawłaśnie patrzyłam na podgląd i mi się podoba
http://www.jednosc.com.pl/upload_www...%20sw%20noc/#8
Lucy van Pelt czytałaś może już całość?
A ja chciałabym podziękować za wasze polecajki jakiś czas temu, bo "Gałgankowy skarb" i "Raz, dwa, trzy psy" są wyjątkowo uwielbiane przez młodą![]()
A. VI 2014