sklepów do wyboru do koloru
http://www.ceneo.pl/18159958
http://www.nieprzeczytane.pl/Wspania...uct638729.html
to i nasze polskie
![]()
![]()
Ostatnio edytowane przez natala ; 14-09-2015 o 11:07
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala, podzielisz sie wrażeniami z nowego Alberta i małej zimy? Czy Albert to raczej cześć dla starszych (jesli chodzi o przekaz) czy maluchy tez skorzystają?
A to nasze ostatnie, po taniości
![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
dziewczyny, czy Wy tez nie widzicie mojego zdjecia?
kustafa - Alberta jeszcze nie czytalismy, ale to nie ten dluzszy, tylko zwyczajny - przegladnelam wczoraj z grubsza - Albert lubi Mike, ale chlopaki sie z niego smieja, ze sie bawi z dziewczynami. ale Mika umie budowac domki na drzewach i inne cuda - wiec Albert stwierdza, ze co tam, niech sie smieja. zwlaszcza, ze tez chcieliby taki domek na drzewie jak ma A i Mika. Mala zima dluzsza niz myslalam, ze bedzie, wiecej jak przegladne na spokojnie.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Natka ja nie widzę Twoich zdjec, a chciałabym.
Coś mówiłam ze dość? ??!
to była dokladka przy zakupie podręczników
A te używane z antykwariatu, z wyjątkiem "kto kogo zjada " te nowe choc wyglądają na mocno używane,niemniej jednak cieszę sie że udało mi sie je kupić i to stacjonarnie i super bo dzieci czytają sobie sami na okrągło
A jeszcze pokaże Wam tą o maszynach w środku, chłopcy zachwyceni tymi przekrojami
![]()
Ostatnio edytowane przez mamru ; 12-09-2015 o 10:50
wkleje potem zdejcie raz jeszcze. edit: nie wkleilam, ale znowu widze. mamru a Ty?
super te Maszyny! cos podobnego mielismy z bratem w dziecinstwie, musze poszukac dla chlopakow - zwlaszcza W powinien byc zachwycony. i dar rzeki Fly - dzieki za przypomnienie!
Ostatnio edytowane przez natala ; 12-09-2015 o 11:24
Dar rzeki Fly ❤️
Ksiazka mojego dzieciństwa![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Natala też nie widzę![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
ja widzę i z kompa i z telefonu
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Ja nie widzę z tel a chętnie bym zobaczyła
Wysłane z mojego SM-A300FU przy użyciu Tapatalka
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
ja znowu nie widze, zaraz wkleje raz jeszcze...
teraz sa, mam nadzieje, ze na dluzej![]()
Ostatnio edytowane przez natala ; 12-09-2015 o 15:12
Ja widze i z telefonu i z komputera
czytalismy kawaleczek wczoraj, ale ze mlody padl to wiecej dzis. wiek dopisze jak poczytamy wiecej.
edit: dluzszy niz myslalam, mozna sie nauczyc liczyc do 6 - tak mysle na oko 2,5 - 3+ (odkad W urosl mam problemy z ocenianiem ksiazek dla mlodszych... ale obu sie podobalo bardzo. mnie tez)
Ostatnio edytowane przez natala ; 13-09-2015 o 10:27
Teraz widzę Natalka, super! Na Alberta sie pewnie skusimy w przyszłym miesiącu
A Dar rzeki Fly kupiłam sobie dla przypomnienia, a potem się okazało że najstarszy ma ją niebawem przerabiać na polskim![]()