Buchmann. podglad
Soul - male sprostowanie - Il Sung Na jest panemwidzie, ze tez tematycznie gromadzicie, my tez mamy BN mase...
Mamru - gdzie dopadlas o. Jelenia? w gildii mi pokazuje, ze naklad wyczerpany niestety...
Buchmann. podglad
Soul - male sprostowanie - Il Sung Na jest panemwidzie, ze tez tematycznie gromadzicie, my tez mamy BN mase...
Mamru - gdzie dopadlas o. Jelenia? w gildii mi pokazuje, ze naklad wyczerpany niestety...
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
mnie też te książki zainteresowały i znalazłam np. tu
https://e-religijne.pl/pl/p/Pakiet,-...-Jelen-OP/3292
miałam własnie mamru pytać o te książki religijne, bo widzę ich kilka na zdjęciu![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
mamru (albo ktokolwiek) pokażecie środek Gdzie jest moja czapeczka?
Gdzie to można kupić?
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
po polsku chyba tylko upolowac w tej chwili sie da. podglad angielskej - ten z misiem i innymi zwierzatkami (ale nie wodnymi, to druga ksiazka tego samego autora), nie z ludzmi!
Annogdynia - dzieki za linka, chyba nabede (myslalam, ze jak bede w Pl to sobie pojde do ksiegarni wydawnictwa i sprawdze czy maja na stanie, ale jakos sie nie zanosi, niestety)
edit: e, chyba nie, nie mozna karta zaplacic :/ ale wlasnie znalazlam Zwierciadlo Eldinu - do ksiazki dolaczona jest plyta z audiobookiem tamtych trzech.
edit2: na allegro sa, kupilam dwie i trzecia w bonito![]()
Ostatnio edytowane przez natala ; 03-09-2015 o 20:18
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster