u nas też tupcie chrupcie w biedronce były, w dość dużych ilościach... po przejrzeniu powstrzymałam się i wcale nie musiałam ze sobą walczyć![]()
Czyja babcia jest świetna mój starszak zasmiewal się do łez
Mamy juz jedną część Kto jest samotny i napewno dokupie resztę.
Tupcio Chrupcio bardzo lubię nawet bajkę w Tv
Kupiłam -30% w Empiku
Co do pracujących pojazdów to cała podróż ze Szczecina czytaliśmy Hej ho na głos z mężem i niezły ubaw mieliśmy jak Stasiak krzyczał w odpowiednim momencie Hej ho aż czkawki dostał.
Teraz Hej ho targa wszędzie ze sobą choć czytamy inne ale ta musi być z nim![]()
Ostatnio edytowane przez qqrq5 ; 21-07-2015 o 09:12
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
qqrq5 musze Cie zmartwic - oprocz Babci nie ma innej reszty :/ wydawnictwo czemus przestalo wydawac, jak pytalam na Targach pare lat temu to nie wiedzieli czemu, ale wg pan wiecej nie bedzie. probowalam szukac po angielsku, ale nie ma. szkoda, bo to cudna seria jest, swietna na rozne leki i smutki malutkow. czyta nas ktos z jakiegos wydawnictwa moze?![]()
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
no to mnie zmartwiłaś, bo na okładce jest napisane że jeszcze jest:
Kto się złości?, Kto decyduje?, Kto się skaleczył?, Czyje spodnie?
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
qqrq5 - ale fajne zakupy
A czy pracujace pojazdy warto wszystkie 3 miec? Mamy jedna i podoba sie, dokupic pozostale, czy jednak wszystkie podobne sa?
Synek-pazdziernik 2011
Coreczka-styczen 2014