Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
nieprzeczytane i empik
olx
![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
ja mam szlaban ale i tak juz dzisiaj zamowiłam na allegro przy okazji swojej książki![]()
[*] i
Dostępne od ręki
Moje włóczkowe- nowa odsłona
Moje włóczkowe wolne chwile - galeria zdjęć
A. IV 2008 i B. VII 2014
dla twojego roczniaka napewno Jo Lodge (sówka, krówka, dinozaur i kurczak) moj Stasiek ma je od soboty i ciągle ogląda, tak samo jak serię Zostaw to mnie, Hej ho, Czy dosięgnie-rewelacja
za to bardzo rozczarowały mnie Zęboszczotki, a jak zobaczyłam że w Empiku są przecenione 50% to miałam ochotę je odesłac (niestety nieopłacalne byłoby to)
[*] i
Czyja babcia jeśli dobrze widzę
synek duży XI.2010 i synek mały V.2014
czy Wy dalej szukacie Kamyki Astona? tu aukcja na all, niby 100 sztuk - http://allegro.pl/kamyki-astona-geff...tml#tabsAnchor. Na prawdę warta ta książka polecenia? bo się zastanawiam. A u tego sprzedawcy też inne tytuły tu się przewijające widzę - np. kicia kocia, pierwsze z brzegu wpisałam, choć ciut drożej niż w literackiej jak sprawdzam - tylko dla samej jednej książki to mi się nigdy zamówienia nie chce robić, to myślę, czy więcej od razu nie kupić![]()
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
kamyki imo warto kupić, choć np Kuba zdecydowanie woli prezenty
kustafa mówisz, że Stasio szaleje za pracującymi pojazdami? Kuba od kilku miesięcy ma zostaw to mnie i przez jakiś czas szał był, miałam dokupić resztę a teraz wcale jej nie wyciąga.. Ja bym chciała mieć wszystkie, ale z drugiej strony jak mają być tylko raz przejrzane..
Edit: a tupcie chrupcie widziałam dziś w biedronce za 10 zł, ale mi się one nie podobają wcale i się powstrzymałam
Edit Edit w drugim akapicie miało być do qqrq5 a nie do kustfy, wybaczcie.. Czas spać, bo już nie widzę co piszę :/
Ostatnio edytowane przez Kudlata ; 20-07-2015 o 23:17
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018