Pokaż wyniki od 1 do 20 z 5591

Wątek: ksiazkowe zakupy

Mieszany widok

Chusteryczka Awatar schiselle
    Miejscowość
    Radom

Domyślnie

u nas kolejne kupione na all jako używane,ale wszystkie przyszły jak nowe po raz kolejny Stark świeci tryumfy u nas w domu

mamru
    Guest

Domyślnie

no Ulfa lubimy bardzo

ciąg dalszy kamykowej histori
    wreszcie dostałam odpowiedź, te książki uszkodzone! poszły na przemiał napisałam Pani że mam w nosie ich 30% i zwrot kasy bo ja chcę książkę, może być nawet uszkodzona, a ona mi odpisała, że do niszczarki poszły aaaaaa piszę z nią dalej, może jeszcze wcale nie poszły tylko czekają w pudle na swoją kolej. nie wierzę, żeby to były jakieś straaszne uszkodzenia. nawet jej napisałam, że mogę wykupić wszystkie te Astony uszkodzone byleby ich nie niszczyli....

Chusteryczka Awatar agum
    Miejscowość
    Warszawa, Ursynów

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    no Ulfa lubimy bardzo

ciąg dalszy kamykowej histori
    wreszcie dostałam odpowiedź, te książki uszkodzone! poszły na przemiał napisałam Pani że mam w nosie ich 30% i zwrot kasy bo ja chcę książkę, może być nawet uszkodzona, a ona mi odpisała, że do niszczarki poszły aaaaaa piszę z nią dalej, może jeszcze wcale nie poszły tylko czekają w pudle na swoją kolej. nie wierzę, żeby to były jakieś straaszne uszkodzenia. nawet jej napisałam, że mogę wykupić wszystkie te Astony uszkodzone byleby ich nie niszczyli....
    moim zdaniem grubymi nićmi to szyte. ile mieli tych sztuk wystawionych? Już kiedyś była akcja tego typu że ktos ileś sztuk wystawił a miał jedną. Dziewczyny wystawiły stosowne negatywne komentarze
    Helenka 30.04.2013
    Julek 09.04.2017

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez agum Zobacz posta
    moim zdaniem grubymi nićmi to szyte. ile mieli tych sztuk wystawionych? Już kiedyś była akcja tego typu że ktos ileś sztuk wystawił a miał jedną. Dziewczyny wystawiły stosowne negatywne komentarze
    tez mi sie wydaje, ze to tak jak ze slawna manduka bylo... normalnie sprzedawca pisze, ze uszkodzone i daje znizke - on ma jakis zysk, klient zadowolony - a tak zysk zerowy, zaplacic allegro trzeba, klienci wsciekli - po co?
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar Kudlata
    Miejscowość
    Lublin

Domyślnie

Mi też się wydaje, że ściema. Nikt normalny nie przemieli nawet uszkodzonych książek, zwłaszcza jak nagle się na nie tyle osób rzuciło..
    Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

no nie wiem, zobaczymy. pani nawet nie wiedziała, że się nakład skończył

właśnie odpisała, że wykonała ponad 20 tel i książki poszły na przemiał, powód: błędy w druku. szkoda