omg... po co ja tu weszłam tydzień temu... w 5 dni zrobiłam już dwa zamówienia w bonito, a kolejne czeka w koszyku na aros.pl
to lepsze niż chusty, i bardziej satysfakcjonujące i w ogóle, przepadałam
ostatnie zakupy:
![]()
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)
a co to Na łące i w lesie??
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Ja tez poszalałam ostatnio, ale nie zrobiłam zdjęcia ( a trzecia paczka jeszcze nie przyleciała):
dla Z: "Świąty Mikołaj" z czytam sobie 3 na zaś, Czytanki dla Aleksandra, Gupikowo, Kapelusze (wiersze o grzybach, ale ilustracje fajne); Najlepsi przyjaciele z Zakamarków, Nie ma Tusionka Głowińskiej, Lusterko z futra Beszczyńskiej, Przygody małego wodnika Preusslera, Tatsu Taro - syn smoka, Historia Miksa, Maksa i Meks, i Śniezynkę z Jedności za 5 zł dla ilustracji. I grę-układankę "Dziura w całym" na imieniny w maju.
dla J: cztery tomy trylogii Roth; Tobi. Oczy Eliszy; Chłopak, który zniknął; Łukasz i kostur czarownicy: Fajna ferajna; Alkohol i jego tajemnice (nie trafione) i 100% mnie
dla bratanicy 18 m-cy: Kurczę blade i Smok za smoczej jamy Chotomskiej z ilustracjami Lutczyna
dla wszystkich: Katarzynka Modiano w audiobooku; gry: Kostki zostały rzucone, Mały Książę
dla mnie: Muminki komiksy, Mniej, Wariatka tańczy.
![]()
Julka 2001, Zosia 2007
taki drobiazg wierszyki o zwierzątkach z naklejkami, za 3 zł, a my kochamy naklejkihttp://aros.pl/ksiazka/na-lace-i-w-lesie-2
Agnieszka, mama Marty (10.2011), Miriam (12.2014) i Elżbiety (11.2016)