Pokaż wyniki od 1 do 20 z 5591

Wątek: ksiazkowe zakupy

Mieszany widok

Chustomanka Awatar britta

Domyślnie

A It takes two? O czym to? Fajnie wyglada. Ta druga też

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

dziewczyny odpowiem hurtem - moze nawet w "duzym" watku, nie tu - ale pozniej, dobrze

a Kasia, Piotrus i.. na amazonie tez w jakis kosmicznych cenach - nowka ponad 1500 funtow... znalazlam w Stanach, za pika chyba plus wysylka i w ogole nie rozumiem afery o te ksiazke - imo duzo lepsza niz mama znoszaca jajo...

britta - to czesci wiekszej serii, zupelnie jej nie znalam - a ze byla wyprzedaz w charity to wzielam obydwie. It takes two jest o dobieraniu sie w pary - o tym, ze czasami samiec jest wielki i robi rozne rzeczy, albo samiczka cos tam. i rozne ciekawostki - jak np. te ptaki, u ktorych samiec zamurowuje samice z jajami w dziupli i karmi przez dziurke itp.
    ta o tym co jest pod lozkiem jest imo fajniejsza - bo najpierw deski, potem ziemia, potem rury, metro, skamieliny etc, etc - wiedziaalm, ze sie moim odkrywcom spodoba
    Ostatnio edytowane przez natala ; 29-09-2014 o 15:39
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustomanka Awatar żuk

Domyślnie

Kasia Piotruś..w PL wycofane jako niemoralna.. Na all można trafić za ok 150zł, aż tak to mi nie zależy. A mówisz że lepsza niż mama co zniosła jajo? (btw, czy w tematycznych są też 'uświadamiające'?)

Powiedz mi, a zapomnę,
    Pokaż mi, a zapamiętam,
    Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
    -Konfucjusz-

Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez żuk Zobacz posta
    Kasia Piotruś..w PL wycofane jako niemoralna.. Na all można trafić za ok 150zł, aż tak to mi nie zależy. A mówisz że lepsza niż mama co zniosła jajo? (btw, czy w tematycznych są też 'uświadamiające'?)
    sa, tylko musze uzupelnic o mame z jajem, Kasie, Piotrusia i cos jeszcze pewnie... 150 zlotych - widzialam, witek ma popatrz TU (pamietajac, ze to funty szterlingi sa )
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Domyślnie

na cenę Piotrusia i... oraz na Wasze zakupy, kiedy Wy to czytacie?

Ja skromnie:http://naukatolubie.pl/ta-opowiesc-d...-wszechswiata/ dla sześciolatka juz spoko

ukochane Muminki - Zima Muminków

i dla maluszka (przepraszam, że link sklepu ale tak mi łatwiej a tu fajnie pokazane wnętrze):http://www.poczytajmi.com/a-to-cieka...o-dziecka.html

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

mysmy ostatnie zamowienie gildiowe juz prawie skonczyli przy okazji czytajac tez inne rzeczy - wychodzi mi, ze ostatnio jakies poltorej godziny dziennie czytamy przynajmniej - rano, potem czasem po powrocie ze szkoly i w lozku - z godzine jak nic.

Domyślnie

niexle
    tez czytamy rano - to mój ulubiony czas na czytanie