A It takes two? O czym to? Fajnie wyglada. Ta druga też
dziewczyny odpowiem hurtem - moze nawet w "duzym" watku, nie tu - ale pozniej, dobrze
a Kasia, Piotrus i.. na amazonie tez w jakis kosmicznych cenach - nowka ponad 1500 funtow... znalazlam w Stanach, za pika chyba plus wysylkai w ogole nie rozumiem afery o te ksiazke - imo duzo lepsza niz mama znoszaca jajo...
britta - to czesci wiekszej serii, zupelnie jej nie znalam - a ze byla wyprzedaz w charity to wzielam obydwie. It takes two jest o dobieraniu sie w pary - o tym, ze czasami samiec jest wielki i robi rozne rzeczy, albo samiczka cos tam. i rozne ciekawostki - jak np. te ptaki, u ktorych samiec zamurowuje samice z jajami w dziupli i karmi przez dziurke itp.
ta o tym co jest pod lozkiem jest imo fajniejsza - bo najpierw deski, potem ziemia, potem rury, metro, skamieliny etc, etc - wiedziaalm, ze sie moim odkrywcom spodoba![]()
Ostatnio edytowane przez natala ; 29-09-2014 o 15:39
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Kasia Piotruś..w PL wycofane jako niemoralna.. Na all można trafić za ok 150zł, aż tak to mi nie zależy. A mówisz że lepsza niż mama co zniosła jajo? (btw, czy w tematycznych są też 'uświadamiające'?)
Powiedz mi, a zapomnę,
Pokaż mi, a zapamiętam,
Pozwól mi zrobić, a zrozumiem.
-Konfucjusz-
Pracownia WyszłoSzydło- fejsbuk
sa, tylko musze uzupelnic o mame z jajem, Kasie, Piotrusia i cos jeszcze pewnie... 150 zlotych - widzialam, witek mapopatrz TU (pamietajac, ze to funty szterlingi sa
)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
na cenę Piotrusia i... oraz na Wasze zakupy, kiedy Wy to czytacie?
Ja skromnie:http://naukatolubie.pl/ta-opowiesc-d...-wszechswiata/ dla sześciolatka juz spoko
ukochane Muminki - Zima Muminków
i dla maluszka (przepraszam, że link sklepu ale tak mi łatwiej a tu fajnie pokazane wnętrze):http://www.poczytajmi.com/a-to-cieka...o-dziecka.html
mysmy ostatnie zamowienie gildiowe juz prawie skonczyliprzy okazji czytajac tez inne rzeczy - wychodzi mi, ze ostatnio jakies poltorej godziny dziennie czytamy przynajmniej - rano, potem czasem po powrocie ze szkoly i w lozku - z godzine jak nic.
niexle
tez czytamy rano - to mój ulubiony czas na czytanie![]()