Mam na odbior 3dni. Czasem nie zdążę i dzwonię na infolinię z prośbą o przedłużenie o kilka godzin.
Mam na odbior 3dni. Czasem nie zdążę i dzwonię na infolinię z prośbą o przedłużenie o kilka godzin.
Paczkomat 72h.
edit. aaa napisałam niepotrzebnie, niezauważywszy że kolejna strona wątku jest.
Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 23-02-2017 o 23:06
Paczkomat można smsem (płatnym oczywiście) przedłużyć na kolejne dni.
J.2014 i E.2016
O ile się na nią dodzwonisz
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
moje dzisiejsze stacjonarne
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Ania świetne zakupy! Co boli najbardziej b.u nas lubiana. Pomogła nam bardzo w temacie kłamstwa.
Ja wreszcie odebrałam nasze książki. Okienka które dokupilam bo nasze egzemplarze poszły na prezenty. Reszta przeczytana już kilka razy albo w trakcie
Starszaki wpadli w szał Domku na drzewie i nie mogą się doczekać kolejnych części.
Wczoraj pół popołudnia spędziliśmy z baśniami indiańskimi -bardzo się dzieciakom podobają i mnie też.
Inny niż wszyscy zaczęłam czytać sobie i dzieciom przeczytam na pewno.
A Marika z biedronki - oczarowały mnie ilustracje
![]()
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
aniaszew - Małpeczki są super. Kupiłam ją jak jeszcze byłam w ciąży dzięki murmle (ona sama zapewne o tym nie wiedziała do teraz), która zadała tutaj pytanie o nie. I jakiś czas temu okazało się, że niedostępne jak chciałam kupić w prezencie. A szkoda bo to bardzo fajna książka.
Czajniczek też jest super. Jeszcze go nie mam ale teraz w bonito promocja, to mam zamiar kupić.
Co boli najbardziej na świecie jest bardzo fajne tekstowo ale ilustracje są jednak przerażające jak dla mnie. Lubię serię OQO i mam całą ale ilustracje w tej książce krwawe.
Natomiast Andy Griffiths- podchodzę już od dłuższego czasu do tych piętrowych domków i zastanawiam się czy one są na dłużej czy to taka jednorazowa książka. CHyba zbiorę się i wypożyczę, bo nie wiem czy tracić miejsce na półce, którego i tak ubywa w rekordowym tempie.
Ja ostatnio kupiłam synkowi przygody Telpatka i Melepetka super ilustracje historia też bardzo fajnapolecam
o jakich dokładnie mówicie promocji? kod jakiś? będę składać zamówienie lutowe to bym skorzystała ?
moi sa fanami - zwlaszcza starszy i czytaja w kolko. ale oni tak maja - jak co slubia, to do oporu, enty raz. sama nie czytalam, wiec sie nie wypowiem - ale to jednak lektura dla starszych dzieci jest. bardziej dla F mysle niz dla W - ale ten znowuz podbiera bratu ksiazki na potege![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster