Jakoś wielkich promocji nie znajduję w Tesco. Chyba też ceny okładkowe zwykle. A i mało fajnych książek ostatnio tam widzę.
Jakoś wielkich promocji nie znajduję w Tesco. Chyba też ceny okładkowe zwykle. A i mało fajnych książek ostatnio tam widzę.
2009
2012
Sowa piekne zakupy![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
qqrq5 super zakupy![]()
jak zainteresowanie dzieciaków "Zakątkami"?
u mnie zadne ale moj Stach chyba za duzy![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
mi sie mega podoba, ale chyba poczekam na drugie z zakupem, bo mój jest fanem dłuższych tesktów.
moja mala ma 1,5 roku i lubi oglądać zakątki, jedna z jej ulubionych książeczek
Aros
Ciucholand (tylko tyle książek było)
Biedronkowe (dwie dzisiaj, reszta przy okazji wcześniejszych zakupów)
![]()
2009
2012
a po ile te biedronkowe były? i jak się Wam podobają?
synek lato 2008synek wiosna 2011
Gundi, jak nowy Turlututu?
Niko 2012, Zo 2017
Te biedronkowe po 7.99 są. Podobają się dzieciom. Mnie w sumie też, ale ja nie mam porównania z innymi, bo żadnej Biblii obrazkowej nie mamy ani nic podobnego więc może lepsze są.
Wklejam trochę środka.
Turlututu lubimy wszystkie, więc i ta się spodoba. Póki co mnie się podoba bo dzieci nie widziały. Planuję młodszemu dać na Dzień DzieckaKtoś tu już środek wklejał chyba...ale dorzucę jedno zdjęcie
![]()
![]()
2009
2012
Wczorajsze
Ku mojemu zdziwieniu, dzieci słuchają z wypiekami "Echa dawnych lat" z Naszej Księgarni. Historie i przygody dzieci z czasów królowej Wiktorii, niektóre b. poruszające i takie "dorosłe". No i jestem zachwycona Światem Lasu, sto lat na niego polowałamPrzepiękne panoramy lasu, zwierzęta, ptaki do wyszukiwania, i na następnej stronie krótki opis gatunku:
![]()
Moje wczoraj przyszły, niektóre na prezenty, niektóre jako zamienniki zaczytanych przez nas, a inne całkiem nowe w naszej biblioteczce
![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
I znów nie mogłam się oprzeć w Biedronce...![]()
I od razu wklejam środek, bo dopiero co w wątku z zapowiedziami było.
Nie mam czasu teraz czytać, ale Brzydkie Kaczątko baaardzo krótkie z tego co widzę.
Edit: Trochę namieszalam ze zdjęciami. Musiałam poprawić![]()
Ostatnio edytowane przez Gundi ; 16-05-2016 o 11:58
2009
2012
Ile kosztuje w Biedronce?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014