"Animaluim przyszło"...PIękna, ale zainteresowana tylko ja. "Pieniek otwiera muzeum" tez bez echa...ALe "2+8 i ciężarówka" czytamy, zwłaszcza, ze pierwsza czesć bardzo się podobała!
"Animaluim przyszło"...PIękna, ale zainteresowana tylko ja. "Pieniek otwiera muzeum" tez bez echa...ALe "2+8 i ciężarówka" czytamy, zwłaszcza, ze pierwsza czesć bardzo się podobała!
Znam to.. Po jakimś czasie zaczęłam już rozróżniać, które książki będą dla moich dzieci, a które tylko tak naprawdę JA bym chciała mieć. Gdybym miała w pip kasy, pewnie, kupowałabym, ale teraz już jakoś bez wpadek wybieram, z ulgą dla portfela
mamru, jak zwykle super zakupy!!
I nasze, w tym jedna, jak się okazało - piękny pop-up!
Uwielbiam czytać w oryginale.. Strasznie żałuję, że nie mam komu (poza Jasiem, jemu to jeszcze nie robi różnicy). Starszaków angielski nudzi, a te rymy są takie cudne.. Ten nastrój
A "Santa claus takes off!" - genialne ilustracje, jestem zachwycona - jaka mimika postaci! Czad. Książka z jajem, bardzo![]()
mamru - piękne...
gdzie ZOO nabyłaś i elmera?
te biedronkowe bardzo mnie kusiły! bo na stronie wyglądały na ładne ilustracje,zastanawiałam się nad tekstem?
* kochana dziękuję bardzo za odpowiedź pw - tak piękne te logopedyczne gry = dlatego myślałam że djeco![]()
Stokrotko zoo z wyprzedaży w merlinie, mam dwie, możemy się wymienić za ubranka
Elmer z allegro za groszei to jest jeszcze to wydanie z dwóch sióstr, ale w środku to samo.
tekst w ksiazeczkach biedronkowych bardzo przyzwoity, mamy tą dla dwu i czterolatka.
Zaraz zrobię zdjęcia środków