Soul pokażesz zimę w środku? Proszę grzecznie. Czy tam jest dużo czytania?
Soul pokażesz zimę w środku? Proszę grzecznie. Czy tam jest dużo czytania?
mamru, jak Jaś wstanie obfocę - bo mam książeczkę tam, gdzie on śpi. Ale już teraz podziękuję za info o kubku Basiowym i wnętrze Listów! Dzięki! Kupiłam obie pozycje, jesteś moją ulubioną inspiracją dziecięco-książkową, wiesz?![]()
Zima nie ma dużo do czytania, 1, 2 zdania na stronę dosłownie. Zobaczysz na fotach, jeszcze dziś wkleję. Ale jest ładnie zrobiona, porządne kartki, grubsze, ciekawie wyróżniona dziewczynka na okładce, ma to coś, ma nastrój![]()
tu jest trochę środka http://www.czytusieczyta.pl/zima-kto...na-minasowicz/
Wruu dziękuję.
Och Soul wzruszyłaś mnie![]()
Nie widział ktoś taniej księgarni która ma dzisiaj darmowa wysyłkę ?
Soul![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Ja nie chce nawet liczyć ile jest właśnie w drodze do mnieZaszalałam na koniec roku!
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Ja zamówiłam tyle, że darmowa wysyłka wyszła mi niezależnie od dnia darmowej dostawy![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
A ja robiłam ostatnie zakupy w Bonito, bo przy zniżce na KDR wyszło mi taniej niż w nieprzeczytanePewnie to też zależy od pozycji w koszyku.
Ja jestem wierna bonito, bo odbieram po drodze z pracy, najczesciej jeszcze tego samego dnia. No i zrezygnowac zawsze po ogladnieciu moge (co mi sie zreszta nie zdarzylo), ponadto wydaje tyle, ze mam dodatkowa znizke stalego klienta... to wszystko dziala baaardzo demobilizujaco na moje checi samoograniczenia...
u mnie podobnie jak u judyt. Jestem wierna bonito i też mam najwyższą zniżkę jako stały klient dzięki temu, że kupuję zazwyczaj u nich.
Więc zawsze mam dodatkowo 5% zniżki (oprócz super przecenionych)
Zresztą jeśłi ktoś z Warszawy chciałby aby mu coś zamówić i sobie sam odbierze to nie ma problemu służę tymi 5 dodatkowymi procentami.
mamru muszę się przyznać, że i ja dzięki Tobie zakupiłam kilka książek w ostatnim roku.
W większości dzięki Tobie i jul zakupuję pozycje które czasami polecacie.
Oczywiście nie wszystkie ale jest kilka pozycji które mam dzięki Wam w naszej domowej bibloteczce.
Sporą część książek posiadam juz od dawna i tak polecane tutaj Czupieńki juz dawno gosciły u nas i są czytane często.
Natomiast staram się bardzo pilnować przy nakręceniu tutaj na forum na jakąś pozycję, bo wtedy można łatwo "popłynąć"
Muszę się przyznać, że tak się stało z Rokiem w lesie który tutaj wszyscy polecacie i nikt nie pisał o tym, ze ładne ale nie tego się spodziewał.
Niestety (chyba jako jedyna z tego co zauważyłam) nie jestem tak oczarowana tą książką jak Wy
Ładna jest ale bez aż tak wielkiego łał jaki się spodziewałam.
U mnie wielkim strzałem okazała się seria książek detektywistycznych Lassego i Mai. Co prawda nie za sprawą forum a za sprawą przypadku gości u nas na półce juz kilka tych pozycji.
Mój syn poszedł z tata na poranki (chodzą bardzo regularnie) i okazało się że zamiast kosmolotów na które niecierpliwie czekał mój syn co dwa tygodnie był film pełnometrażowy O biurze detektywistycznym Lassego i Mai.
Na poczatku synek nie załapał że to film (nie oglądamy TV i moje dzieci też nie oglądają) i mówi do mojego męża "Tato, to jest reklama prawda? Zaraz będą Kosmoloty?" Na co mój mąż powiedział, że to jest filmi Kosmolotów nie będzie. Wysiedział do końca i poszli na wszystkie które były w listopadzie. Wrócili do domu z książką i od tej pory fascynacja małymi detektywami trwa
Dopiero jak wrócili z ksiązka przypomniałam sobie, że pisałyście tutaj o tej serii![]()
zamawiasz i samo ci wskakuje na odpowiednia ilość zniżki. Nie wiem ile najmniej i ile najwięcej ale rozliczenie dotyczy ostatnich 6 albo 12 miesięcy.
Masz tam zakładke moje rabaty czy jakoś tak. Maksymalnie można mieć 5% a minimalnie chyba 1%
Jeśli nie znajdziesz u siebie to spradzę na swoim koncie gdzie to jest (chyba, że ktos inny mnie uprzedzi)
http://bonito.pl/menu/rabaty.html
Jak wejdziesz w zakładkę "Moje konto" to na dole widzisz tabelę odpowiadającą twoim zakupom i rabatom.
Niko 2012, Zo 2017
I na Kartę Dużej Rodziny po wprowadzeniu jej numeru jest 5%.
wruuu dzięki za zdjęcia onomato, następnym razem chyba wezmę kilka, będzie na dodatki do prezentów dla Maluchów
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018