I napisz o narodzinach księżniczki, bo się przymierzam![]()
I napisz o narodzinach księżniczki, bo się przymierzam![]()
zobaczcie co kupiłam w opcji Kup teraz za 5,90zł, własnie dotarła
![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
znalazłam u siebie w okolicy księgarnie (no dobra 40km ode mnie) gdzie jest dostępny Chłopiec i Pingwin, Gdzie jest moja czapeczka i inne rownież w języku angielskim.
Teraz tylko muszę męża namówić na wycieczkę, bo w sumie mam bana na zakupy książkowe![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
A to moje z ostatnich kilku dni (ostatnie pozycje nie dzieciowe, ale długo szukałam i zdobyłam w dobrej cenie i muszę się pochwalić!)
![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
A ja bym bardzo chciała Serce w butelce - pewnie po angielsku, bo polskiego chyba nigdzie nie dostanę. I ile byłoby w jakieś przyzwoitej cenie![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Ooo, ja też na serce w butelce i czapeczke
Po polsku
Ostatnio edytowane przez kaisa ; 07-09-2015 o 21:41
J.2014 i E.2016
U nas 2,5 latek troche na wyrost moze, ale slucha z uwaga Kajtek i Mis. 9 latek tez pewnie poslucha. Mame Mu tez lubi i Pana Brumm
A wesoly ryjek to niewypal...
Napisane z telefonu
o dzięki za podpowiedz z Findusem, Mysim domkiem, panem Kuleczka i Kajtkiem. Resztę mamy i kochamy (szczególnie Piaskowy Wilk).
która czesc Mysiego domku brac? Nie mamy zadnej!
Zosia (kwiecień 2006 r.), Oleńka (kwiecień 2013 r.)
jak dla mnie Sam i Julia
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Olula, przyszło mi na myśl jeszcze Lato Stiny (choc za oknem jesień) i książeczki o Basi.
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
czy ktoś pomoże mi zrobić zakupy na practest?? czy tam tylko przez payu i jak masz firmę?? czy janie ogarniam??