qqrq5 - miałam pisać, że strupek ogólnie dostępny
a fajny? warto brać? na jaki wiek się nada? 7 lat OK?
konto z allegro nie moje
qqrq5 - miałam pisać, że strupek ogólnie dostępny
a fajny? warto brać? na jaki wiek się nada? 7 lat OK?
konto z allegro nie moje
synek lato 2008synek wiosna 2011
Allegro tez z Gdyni wiec skojarzylam, a Ty swoj dalej chcesz sprzedac?
Strupek bardzo fajny moj starszak nosi ja ostatnio na zmiane z Gruffalo
Obiecalam mu kupic druga czesc wiec szukam![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Dzisiejsze; )
![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]
Eyja
a to nasze - czastkowe. te wczoraj przyjechaly z Pl, lezaly u ojca i czekaly na okazje
i troche tutajszych amazon, charity, tania ksiazka... Safari jest niesamowite!
![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
natala, pokazalabys jakas strone ze srodka "w kazdym z nas..."?
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
TU jest pare kartek (jak klikniesz na obrazek, to sie pwoiekszy; blog nie moj!!) - w razie zapotrzebowania pstrykne wiecej!
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
następne nasze zdobyczei czekamy nadal na następne
niestety młody nie polubił się póki co z "jak tata..", ale myślę, że się przekona, bo podobało mu się jak ów ojciec wlazł w kupę
za to Rabarbara uwielbia, no, ale on uwielbia wszystko co choć trochę przypomina statki i piratów
Ja osobiście uwielbiam Starka, "jak mama została.." leci już do nas, a przymierzam się do " czy umiesz gwizdać Joanno?", polecicie?
![]()
młody skończył 4, nie ukrywam, że chcę ątrochę dla siebiei trochę, że może nakład sięskończy czy coś
a taką o śmierci dla 4-latka polecicie? młody w ogóle nie kuma o co chodzi z umieraniem, poza tym raczej średnio oczytany- dopiero od niedawna zapałał miłością do książek,mimo, że czytamy mu od urodzenia.
są jeszcze dwie części, pewnie kupimy już niedługo
proszę o połączenie postów
Ostatnio edytowane przez natala ; 11-06-2015 o 19:56
Moje skromne szmateksowe zdobycze![]()
Anielka 19.04 (*)Staś 13.12
Helenka 12.04
Każde 60 sekund złości pozbawia nas minuty szczęścia.
"czy umieć gwizdać Joanno" czytałam wszystkim, 5-6 i 7latki moje wówczas płakali, pamiętam, ale chcieli dokończyć lekturę. i potem zrobiliśmy sobie pogadankę o śmierci.
jeszcze mi się przypomniało w tym temacie " żegnaj panie muffinie" mam w szafie to przeczytam wieczorkiem i napiszę![]()
schiselle, o śmierci jest jeszcze „czarne życie” amandy erikson. nie czytałam jej, ale mamy z tej serii „inne życie” i mój dwuipółlatek uwielbia.
http://www.eneduerabe.redcart.pl/p/1...-bez-tabu.html
Ostatnio edytowane przez kustafa ; 11-06-2015 o 20:53 Powód: link
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
nie mam teraz czasu linkowac watku - w tematycznym jest kilkanascie albo wiecej ksiazek o smierci. korzystajcie!