a ja nadal czekamteż powybierałam ale jakoś długo idzie. może dlatego ze odbiór przez paczki w ruchu
a ja nadal czekamteż powybierałam ale jakoś długo idzie. może dlatego ze odbiór przez paczki w ruchu
Tusia 2010 i Tunia 2013
Mi z nieprzeczytane tez zawsze do ruchu długo idzie a śledzenie zwykle nie działa.. A do mnie w drodze dwie (trzy-Eyja?) paczki![]()
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
Moje zamowienie doszlo do kiosku juz w czwartek - wyslane w poniedzialek, zamowienie chyba w pt. skladalam (no, ale myslalam, ze do srody dojdzie, bo my wtedy w trase ruszalismy). Dzis mi kolezanka odebrala, wiec stan na ocene jeszcze poczeka troche, bo musimy wrocic i jeszcze sie na spotkanie umowic.
Piotruś lipiec 2010, Wojtuś październik 2012, Hania styczeń 2015, [*], [*], Szymon styczeń 2023
danae jak narwńcy?
synek lato 2008synek wiosna 2011
ja dziś dostałam (właśnie paczką w ruch-u)
wszystkie ciut podniszczone na rogach okładki, w najgorszym stanie d.e.s.i.g.n, bo górny grzbiet, ale ogólnie to stan bdb - imo za tę cenę było warto.
Eyja, no, zalana wodą to już słabo:/
Dzieci śpią, a ja oglądam![]()
Tutek 30 XII 2012 i Zoja 13 II 2015
danae, i jak wrażenia po „narwańcach…”? też zamówiłam i już przebieram nogami. widzę, że stan bardzo ok.
do mnie idzie też mamoko i czereśniowa, trochę boję się dużych uszkodzeń ale za 12 zł trudno było się oprzeć![]()
Ostatnio edytowane przez kustafa ; 29-06-2015 o 22:56 Powód: literówka
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Ja powiem o Narwańcach - mnie się bardzo podoba, ale ona jest do oglądania raczej niż do zdobywania wiedzy
Ale ilustracje bombowe!
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
To była jednorazowa akcja z tymi cudami w składnicy czy jednak czasem warto tam zaglądać?
"Narwańcy..." super, ilustracje bardzo mi się podobają (estetycznie), ale też odzwierciedlają dobrze cechy charakterystyczne gatunku. Kategorie w jakich są pokazywane dobrane z humorem, na końcu jest spis alfabetyczny. No i obszerny ten atlas (ponad 600 gatunków). Myślę, że posłuży nam dłuuuugo - chciałam jakiś ładny atlas zwierząt, tak żeby było co wyciągnąć przy pytaniu "mamoooo, a co to jest mors/pijawka?" - i to idealna książka. Bardzo się cieszę (m. też, właśnie się zachwyca), żałuję że na prezent nie wzięłam drugiej
zgodzę się - wiedzy nie wzbogaci, to tylko (i aż) atlas obrazkowy
Tutek 30 XII 2012 i Zoja 13 II 2015
ja też jeszcze czekam. I Narwańcow też mam mieć. Mnie oczarowała książka i na YouTube przed zamówieniem widziałam sporą ilość ilustracji.
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
sowa, moja sąsiadka się obłowiła, i rozmawiała z obsługą - oni dostają te uszkodzone paletami całymi, to była końcówka palety dziecięcych, teraz inne działy rozpracowują, podobno pod koniec lipca może coś będzie jeszcze. Ech, ja nawet gdybym zdążyła i tak nie mogę teraz szaleć, szkoda no...
Oj będę polować musze zrobić listę![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
w końcu doszłygłównie ze składnicy i all oraz z bazarku tutejszego
![]()
piękne zakupy
ja dzisiaj chciałam wejść do Swiata Książki bo było -50% na drugą książkę, ale powstrzymałam się bólem serce.
Później żałowałam jednak, bo może była by Ciało bez tajemnic które sprzątnełam eesti![]()
Ostatnio edytowane przez qqrq5 ; 30-06-2015 o 21:47
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
przepraszam za OT: tak mi się przypomniało a propos tej „palety”, co wypatrzyłam w składnicy księgarskiej…
http://skladnicaksiegarska.pl/pl/p/P...f-i-inne/19711
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Schiselle, macie niezły przerób
Przyszło dzis moje zamowienie ze składnicy księgarskiej. Jeden egzemplarz ma minimalnie uszkodzony grzbiet, pozostałe bez wad![]()
i do mnie tez zamówienie dotarło ze składnicy. Właściwie wszystkie idealne. Jedno co to nie "pachną" nowością ale stan jest bez zarzutu.
Tusia 2010 i Tunia 2013
Nie chce mi się fotki robić
Miesiąc skromny, acz udany
O księżniczce która bez przerwy ziewała.
Wielka podróż.
Patrz Madika, pada śnieg.
Julek i Julka cz.1
![]()
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.