czekam![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Dziewczyny, już było jakiś czas temu w nowościach, że wydawnictwo planuje wznowienie Kamyków, więc będzie ich dużo dla wszystkich![]()
J.2014 i E.2016
Nanek 04.10.2012
Gałganek 09.01.2014
welniaste.pl sklep
Wełniaste handmade na FB
na forum:
Wełniaste pieluszki HM
Wełniaste ubranika HM
Volpe - stacjonarna czy on-line ta tania ksiazka? bo mnie Kot i diabel interesuje![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
dziewczyny, nie wiem po ile kupowałyście Otwórz bardzo ostrożnie - Bromley Nick, ale w Saturnie w Krakowie w Bronowickiej kupiłam za 9.99zł - i jak coś to było tam tego jeszcze sporo
książkę znienawidziłamod tygodnia czytam tylko ją w kółko i żadną inną.... kiedy mu przejdzie ?!
![]()
Dianku, a dasz radę kupić i wysłać?
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
12.06, czyli 6 dni temu
na oko było jeszcze ok 20 sztuk na wierzchu kosza z książkami, możliwe że wewnątrz kosza więcej, bo oni często tak układali
Galeria Bronowice, po wejściu do Saturna zaraz po lewej są koszyki z książkami i filmami (między wejściem a kasami) i tam były (prócz kilka innych ciekawych pozycji po 9.99, ale ja już miałam walizki spakowane na styk i mi starczyło miejsca tylko na jedną książkę)
dzięki. będę szukać![]()
Tusia 2010 i Tunia 2013
aaaaaaotwierać już czy jak dzieci zasną?
![]()
noł noł, nołzostawię to TYLKO dla siebie
no znaczy mogę Wam później pokazać
czy ktoś chciałby "trzy świnki" z TAKO? mam używkę proszę o pw jeśli ktoś zainteresowany
synek lato 2008synek wiosna 2011
Ja ja![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Jeszcze ciepłe. Dobrze że przyszły, bo nie wiem co zrobiłabym mężowi, tak mnie wkurzył :/
One mnie ukoją. Siadam do czytania![]()
Nie tak.
Nie teraz.
Nie w ten sposób.
Pojawia się zbyt wcześnie i zbyt nieoczekiwanie.
To, co nieuchronne
Jest potwornie przedwczesne.
Powinno przyjść dopiero później.
Jutro. Za rok. Za sto lat.
[Gerhard Zwerenz]