Szybka jesteś![]()
To tym bardziej gratuluję![]()
J.2014 i E.2016
Mamania promocja -40% na bonito.pl![]()
Ania
2008, 2011, 2013, 2018
Tkmaxx
Ceny od £1 do £3.99
Jest szał![]()
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
A jeszcze zapomniałam z zeszłego tygodnia. Mamy anatomie farmy tez po polsku ale po angielsku potrzebna do projektów szkolnych. Co prawda trochę terminologii po amerykańsku ale daje rady.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Moje dzisiejszeWiewiórki super! Muszę jeszcze dokupić tą cześć o lwie i myszy z tej serii
Co do Ja wielkolud, ty kruszynka mam podobne odczucia jak spadłamznieba, ilustracje fajne, ale przeczytaliśmy i nie było tego WOW, ciekawe czy dzieci będą jutro do niej chciały wrócić...
Przeczytaliśmy Alberta więc teraz czas na filmjuż nie mogę się doczekać soboty, zrobimy sobie seans
Moja przesyłka z filmami zaginęła, ale cudem po dwóch tygodniach się odnalazła i w efekcie mam zdublowane filmy - może chce ktoś kupić z Krk - to nie będę musiała odsyłać do księgarni
![]()
My w kinie oglądaliśmy Alberta. Bardzo nam się podobało. Z chęcią bym znowu sobie obejrzała![]()
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Wruu, a co to za filmy o Albercie? My jeszcze żadnej książki o nim nie mamy, rozważałam zakup, ale jakoś zawsze w końcu coś innego mi wpada w oko.
Ja dzisiaj odebrałam paczkę z bonito.pl. Mama na diecie mnie rozbroiła![]()
I mamy jeszcze Feluś i Gucio idą do przedszkola - jak dla mnie dobrze pokazuje i przygotowuje na przedszkole, a właśnie jesteśmy na tym etapie.
aniaszew jeśli dasz radę podjechać na Ursynów to mogę pożyczyć film o Albercie.
Wruuuu jeśli chodzi o Wiewiórki to jak dla mnie najlepsza. Zakończenie jest cudowne.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Film jest świetny. Byliśmy na nim w kinie chyba ze trzy razy i dvd też mamy. Kacpra i Emmę też uwielbiamy, chociaż większe wzięcie mają u moich dzieci te zimowe części.
Też polecam film o Albercie, choć jego fabuła różni się od książki "hokus pokus Albercie". O ile mnie pamięć nie myli, w filmie pojawia się wątek starszych kolegów alberta, którzy zabierają albertowi coś, co wziął z domu czarodzieja. Jest więc trochę o presji grupy rówieśniczej i o moralności. Plus rola psa bardziej wyeksponowana w stosunku do książki.
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Wruuuu z Ja wielkolud ty kruszynka nie pomogę. Moje zdanie na temat książki znasz, a moim dzieciom i mężowi się podoba. U nas to zabawowy hit. Zabawowy bo moje dzieci świetnie bawią się wyrazami, określeniami, porównianiami etc zawartymi w książce. Dla nich to jak interaktywna książka. Oni już znają ją na pamięć i podczas luźnej zabawy bawią słowami z książki. Bardzo mi się to podoba i jestem pełna podziwu ich kreatywności i pomysłowości. Nie sądziłam, że w tak młodym wieku może być taka zabawa słów.
Jeśli chcesz książkę na teraz dla syna z Dwóch sióstr to polecam Oto jest... Mój syn bardzo lubi te książki. Zresztą wszyscy je lubimy. Sama dla siebie lubię je poczytać.
Ostatnio edytowane przez spadłamznieba ; 09-03-2018 o 20:48