Czy zamawisłyście ostatnio z nieprzeczytane? Zamówiłam 9 kwietnia i do dziś nie mam zamówienia.
Wysłane z mojego SM-G928F przy użyciu Tapatalka
Nie pierwsza taka akcja - była nawet grupa na fb Oszukani przez nieprzeczytane. Generalnie ludzie zwykle dostawali swoje zamówienia (po 2-4 tyg) albo zwrot kasy (podobnie) ale mega wkurzajacy był brak kontaktu, totalne zlewanie maili, telefonów, a jak ktoś na fb odpisał to też było ściemnianie i nic z tego nie wynikało. Ja po takiej akcji (i to z zamówieniem na kilka słów) przestałam tam zamawiać. Nigdy więcej, tylko aros. Widzę że ta decyzja była dobra.
Pisz do nich na fb, dzwoń, nie wiem jak bardzo zależy Ci na zamówieniu ale nie wiem czy nie sZybciej będzie domagać się zwrotu kasy...
Weci myślę że kasy nie stracisz, z tego co pamiętam wszyscy ostatecznie odzyskali kase/książki ale trwało to tygodniami i było nerwowe.
Swoją drogą ciekawa jaka teraz przyczyna, wtedy podawali chyba zamieszanie z powodu jakiejś fuzji? Nie pamiętam dobrze
Pani ze stacjonarnej księgarni mówiła, że stracili płynność finansową i w niektórych hurtowniach mają zamknięte drzwi, dlatego nie zawsze na czas zorganizują to co zamawiacie, dlatego trwa to tygodniami... Nie wiem, czy to prawda, ale tak usłyszałam.
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Ja sie przenioslam do Tantis zamowienie przychodzi w ciagu 2 dni. W Arosie ostatnio czekałam 2 tygodnie, a zamawiałam Nelę wiec nic nowego.
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Bardzo dawno nie robiłam zakupów książkowych
Wysłane z mojego Redmi 4A przy użyciu Tapatalka
![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Lucy Jan III Sobieski to nowosc?
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
A nie wiem
Wysłane z mojego Redmi 8 przy użyciu Tapatalka
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
jak książka "Rozwiń swoją wyobraźnię" ?
synek lato 2008synek wiosna 2011
gdzieś czytałam, że są 9+
tutaj trochę środka: https://www.srokao.pl/2019/06/niki-i...wna-seria.html
Dzięki qqrq5 za polecenie Tantis, oby było szybko tak jak mówisz.. Chciałam dobrze i zamówiłam stacjonarnie kolejne części tomów serii dla mojego M, ale jak drugi dzień z rzędu szłam na starówkę i słyszałam, że "jutro już na pewno będzie", no wkurzyłam się.. Trzeciego dnia już nie szłam, tylko zadzwoniłam. Jeszcze nie ma..
oby paczkomat był szybszy od ich obietnic, bo tym razem to prezent urodzinowy..