Soul, no właśnie nie pamiętam ;/ kojarzę coś o ilustracjach. Wiem, że wtedy wstrzymałam się z zakupem, bo chciałam brać od razu jak się pokazało na rynku.
Soul, no właśnie nie pamiętam ;/ kojarzę coś o ilustracjach. Wiem, że wtedy wstrzymałam się z zakupem, bo chciałam brać od razu jak się pokazało na rynku.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
Chani, a ja nie kojarzę tego. Pamiętam dyskusję natali o rodzaju papieru, śliski versa matowy, i porównanie wydawnictw pod tym kątem.
Mi się ilustracje podobają. Nie są idealne, nie są super wyraźne, bliżej im do obrazu impresjonistów, niż do super szczegółowych rysunków, ale jest klimat i nastrój.
Masz duży wybór na rynku, kup sobie taką, jaka ci się podoba
marta, pewnie, że na spokojnie. Dla mnie osobiście ważne jest, żeby czytanie i kupowanie książek było radością i autentyczną potrzebą, a nie obsesją i gonitwą, przebijaniem się nawzajem, bo i takie akcje widziałam na innym forum, u nas jeszcze jest pełna kultura![]()
Nie jest źle, najpierw jest eh ah muszę mieć, ale koniec końców rozsądnie to jednak wychodzi. I raczej będzie coraz lepiej.
Soul, ale ja nie jestem na "nie"i zapewne kupię tą wersję. Tylko coś mi utkwiło w głowie z tym wydaniem jak się pokazało jako nowość, że postanowiłam zaczekać i poczytać więcej opinii na jego temat. Tym bardziej, że nie mam możliwości obejrzeć jej na żywo, bo w moim empiku ani matrasie jej nie mieli kiedy pytałam.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.