Pokaż wyniki od 1 do 20 z 5591

Wątek: ksiazkowe zakupy

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Soul, no właśnie nie pamiętam ;/ kojarzę coś o ilustracjach. Wiem, że wtedy wstrzymałam się z zakupem, bo chciałam brać od razu jak się pokazało na rynku.
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Chani Zobacz posta
    Soul, no właśnie nie pamiętam ;/ kojarzę coś o ilustracjach.
    Chani, a ja nie kojarzę tego. Pamiętam dyskusję natali o rodzaju papieru, śliski versa matowy, i porównanie wydawnictw pod tym kątem.
    Mi się ilustracje podobają. Nie są idealne, nie są super wyraźne, bliżej im do obrazu impresjonistów, niż do super szczegółowych rysunków, ale jest klimat i nastrój.
    Masz duży wybór na rynku, kup sobie taką, jaka ci się podoba

marta, pewnie, że na spokojnie. Dla mnie osobiście ważne jest, żeby czytanie i kupowanie książek było radością i autentyczną potrzebą, a nie obsesją i gonitwą, przebijaniem się nawzajem, bo i takie akcje widziałam na innym forum, u nas jeszcze jest pełna kultura
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

Chustoguru

Domyślnie

Nie jest źle, najpierw jest eh ah muszę mieć, ale koniec końców rozsądnie to jednak wychodzi. I raczej będzie coraz lepiej .

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez Soul Zobacz posta
    Chani, a ja nie kojarzę tego. Pamiętam dyskusję natali o rodzaju papieru, śliski versa matowy, i porównanie wydawnictw pod tym kątem.
    Mi się ilustracje podobają. Nie są idealne, nie są super wyraźne, bliżej im do obrazu impresjonistów, niż do super szczegółowych rysunków, ale jest klimat i nastrój.
    Masz duży wybór na rynku, kup sobie taką, jaka ci się podoba

marta, pewnie, że na spokojnie. Dla mnie osobiście ważne jest, żeby czytanie i kupowanie książek było radością i autentyczną potrzebą, a nie obsesją i gonitwą, przebijaniem się nawzajem, bo i takie akcje widziałam na innym forum, u nas jeszcze jest pełna kultura
    Soul, ale ja nie jestem na "nie" i zapewne kupię tą wersję. Tylko coś mi utkwiło w głowie z tym wydaniem jak się pokazało jako nowość, że postanowiłam zaczekać i poczytać więcej opinii na jego temat. Tym bardziej, że nie mam możliwości obejrzeć jej na żywo, bo w moim empiku ani matrasie jej nie mieli kiedy pytałam.
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.