qqrqu, dla mnie też bym poprosiła, baaardzo![]()
Bywało jeszcze taniej? Bo naliczyliśmy ostatnio 16 pozycji bachmanna, aż tak tanio całość chyba nie wyjdzie.
Ja nie planuje kompletowac wszystkich, ale ta niska cena skłoniła mnie do podejścia numer dwa do Ingpena.
ano bywałoza śmieszne grosze kupowało się, a mało tego 3cia była za 0,02
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Widziałam w zeszłym tygodniu w Auchan na U rsynowie kilka książek buchmanna właśnie, po 19.90 każda, była na pewno alicja, ksiega dżungli, w 80 dni... może jeszcze jakieś ale sie nie zagłębiałam.
Fistaszek jest z nami od lutego 2011
Nie kuś, jutro jadę odebrać książki z empiku i swiataksiazki i auchan jest pod tym samym dachem. Plan miałam oglądać tylko klasyczne wiersze kartonowe.
Marta spokojnie to się tak wszystko zmienia.
Nie ma co za dużo brać na zaś bo nie będziesz miała tego co jest teraz.
To błędne koło w które łatwo można wpaść.
Sama zobaczysz za jakiś czas jak książki zaczynają rosnąć i się mnożyć.
A później okaże się, ze nie masz tego co było teraz hitem i taki Pan Witek będzie ten hit sprzedawał za znacznie większe kwoty, albo inni zaczną to sprzedawać.
Na prawdę na rynku jest tyle pozycji, że można wybierać w tym co dostępne.
Jak Twoj syn będzie miał 5 lat to zobaczysz ile będziecie mieli książek.
Ty piszesz, że nie chcesz mieć podwójnych rzędów.
U mnie są potrójne a skupiam się raczej na nowościach a starocie kupuję zazwyczaj w antykwariatach (co polecam, bo można tam naprawdę ciekawe pozycje dostać) i to też nie wszystko co bym chciała bo się ograniczam w ilościach
Ostatnio kupiłam w antykwariacie pod Warszawą naprawdę fajne pozycje (tutaj w ogóle nie polecane, nawet na blogach ich nie znalazłam a naprawdę fajne
np: Święty Mikołaj http://bookmaster.com.pl/ksiazka-swi...er-86232.xhtml (książka całokartonowa)
Nasze krakowskie:
I z olx:
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Księga pojazdów jest![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Natala, były wcześniej na forum wątpliwości co do Zakątków pytałam przed zakupem, ale u nas okazały się ukochane. Syn puka i przyglada się odkąd ją mamy. Polecam wszystkim.
Lucy, a te krakowskie legendy duże, to można w Krakowie stacjonarne dostać? Powiedz gdzie i jak cenowo, bo mąż miał przywieźć jak był dwa tygodnie w delegacji, ale twierdzi że nie ma i w ogóle nic ciekawego dla syna nie było. Nie wnikam ile piwniczek udało się zwiedzić i znaleźć, ale pamiątki żadnej nie było
.
Te krakowskie na Wawelu w sklepach z pamiątkami, choć Alchemiczną komnatę kupiłam u siebie w mieście w Matrasie.
Cena 27 za sztukę.
Nasze dzisiejsze, przeceny z 39 na 9 złLego oglądają dla samego oglądania, ale ta druga - JA nie mogę się od niej oderwać! Mega. Fajne ilustracje, rysuneczki, ciekawie podana wiedza w ilości nie przytłaczającej, ale ciekawość do dalszego zgłębiania tematu pobudza. Bardzo polecam
![]()
Rozka tez lubie, teraz sie czaje na Kosmos i Czlowieka - cos ma dla nas moja mama, tylko ciagle zapominam zapytac ktora i w efekcie nie nie zamawiam ani jednej... a Lego rozniaste mamy po angielsku - superowe sa, W potrafi siedziec godzinami i ogladac (ale on maniak jest, ja mu na ebay'u kupuje same instruckje do lego i on siedzi i oglada)
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Co z Krakowa, to z Krakowa. Pokieruje męża w następnej delegacji. Dziękuje.
czesc jest do kupienia w bonie. brakuje tylko Alchemicznej komnaty
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 09-08-2016 o 11:56
A ta książka o smoku to dla jakiego wieku?
Domki góralskie https://www.airbnb.pl/s?host_id=9647959&s_tag=fIBg4V33
Oco chodzi z domkami góralskimi? Zupełnie na autopilocie założyłam, że tak się nazywa książka u natali i szukam...![]()
bo ja wiem, 3-4 imo spokojnie jak sluchajacy dziec jest. wiecej mozna poczytac u naszej forumowej rzezuchamy
Jszcze ja! Powiedz natala, co to za książka nad Koalą obok Raz dwa trzy patrzymy?
Kuchnia lakomej pandy. fajne, choc jeszcze chwilke poczeka (ale sie nie moge oprzec i w kazdym zamowieniu jest cos dla malutka). wiecej mozna poczytac i poogladac tutaj