Druga część moich. Grufalo to wersja pop-up teatrzyk. Źródła bardzo różne
Reszta mam nadzieje jutro...
Druga część moich. Grufalo to wersja pop-up teatrzyk. Źródła bardzo różne
Reszta mam nadzieje jutro...
Marta, mama Stasia - 2007 i Józina - 2010
Stasiek poleca
Błogosławiony, który nie mając nic do powiedzenia nie obleka tego w słowa. Julian Tuwim
My również się bardzo cieszymy![]()
Żałuję że Korka nie kupiłam wcześniej. Hit! Dzisiaj rano była awantura bo młody chciał go do pkola braćpięknie łapie czytanie sylabami.
Przeczytalismy tez wczoraj Tato kiedy przyjdzie św mikołaj - bez szału wielkiego ale mu się podobało, śmiał się z przebierańcówno i temat z mama która jest w delegacji dla nas na czasie - bo ja w dzień wigilii dość późno będę w domu...
Książka również do polecenia
Jak ktoś by chciał wiedzieć coś jeszcze to pytać![]()
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Czekam na moje z nieprzeczytane
A macie namiary na tanie i dobrze zaopatrzone księgarnie angielskojezyczne? Bo chcę kupić coś dla siebie ale w krainie książek wyszło mi za 3 pozycje prawie 1200![]()
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Piekne zamowienie![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
teraz patrzę na półkę i widzę, że kilku zapomniałam dołożyć, ale trudnoczekam jeszcze na kilka m.in. na wyczekanego Adasia i Słonia cz 4
![]()
I moje kolejne
![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
o Kocioludek, ciągle mi wypada z koszyka![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Partia trzecia. Jeszcze mi trochę tego w pracy zostało. ...
Rok w lesie bossski!
![]()

ja mogeladnie wydane, super papier, mat nie zadne swiecace obrzydliwstwo, lciekawie ilustrowane przez Aleksandre Michalska-Szwagierczak (choc przyznaje, dosc niepokojace bywaja - jako i basnie...).
spis tresci: Spiaca krolewna, Sniezka, Czerwony Kapturek, Jas i Malgosia, Roszpunka, Pani Zamiec, Rumpelsztyk - karzel Furczygnat, Zelazny piec, Muzykanci miejscy z Bremy, Kopciuszek, Krolowa pszczol, Trzy zlote wlosy diabla, Jaz Jez, Dwaj bracia
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
dianek, ale wielkie zakupyz przyjemnością obserwuję kolejne partie.
J.2014 i E.2016