Strona 106 z 195 PierwszyPierwszy ... 656969899100101102103104105106107108109110111112113114116156 ... OstatniOstatni
Pokaż wyniki od 2,101 do 2,120 z 5591

Wątek: ksiazkowe zakupy

Mieszany widok

Chustomanka

Domyślnie

O Marysiu jakie piękne zakupy a gdzie Wy to wszystko miescicie?

mamru
    Guest

Domyślnie

Paulinko dostalam na urodziny regał i mam jeszcze trochę miejsca

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

ja musze obfocic nasze - ale nie mam kiedy. Ogrod mnie rozczarowal ociupine - za malo tekstu, za malo informacji - az sie prosi, zeby cos wiecej napisac o kazdym z nich. chlopakom sie podoba, ale nie az tak jak Domek - ktory jest absolutnym hitem, W moglby czytac w kolko i nawyrywki juz obiecalam chloapkowm, ze bedziemy sobie w necie wyszukiwac kolejne ogrody i cos wiecej czytac o nich i ogladac - bo niektore naprawde ciekawe sa.
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Dziewczyny, zakupy super!
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustoguru Awatar Lucy van Pelt
    Miejscowość
    Wilkowice/kiedyś Edynburg ;(

Domyślnie

Matko, ale zrobiłam zamówienie w profit24 z powodu ich promocji I jeszcze dokładka w Arosie!
    Już się nie mogę doczekać!

Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
    Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014

mamru
    Guest

Domyślnie

O taki

Chustoholiczka Awatar kaisa
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Mamru, to kiedy Ty dostalas ten regał, że już jest prawie cały zapelniony
    J.2014 i E.2016

mamru
    Guest

Domyślnie

Kaisa weź mnie nie pytaj
    Plusem tego regału są głębokie półki. I na każdej książki są podwójnie ułożone

Chustoguru

Domyślnie

To i moje zakupy. Poczułam nasycenie pieluchami wielo, to zakupoholizm przeskoczył na książki.

Bonito i nieprzeczytane:

Górny lewy róg bonito i nieprzeczytane cd.; po prawej smyk i 999 kijanek z eKsiegarnia (Jedzie pociąg też z tamtąd); na dole Raz dwa trzy psy z Hokus Pokus i pięć książek z promocji za dychę

Pop upy z empiku (pierwotnie było push upy, można się śmiać ze mnie ) i Mikołajki z Allegro
    Ostatnio edytowane przez martamwmw ; 16-06-2016 o 20:41

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

marta, zaszalałaś

tylko ten, tego... push up to stanik, a książeczki to pop-up hi hi

mamru, ale to przecież ten sam regał, który w lutym pokazywałaś mi na focie, zanim kupiłam swojego kallaxa, no nie? Myślałam, że jeszcze jeden dokupiłaś na górę..
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018

mamru
    Guest

Domyślnie

Soul tak to ten sam regał. Nic jeszcze nie dokupilismy bo po generalnych porzadkach znalazlam jeszcze trochę wolnych półek

Chusteryczka Awatar merida
    Miejscowość
    Śląsk

Domyślnie

Marta, wow jakie duże zakupy nie śmiem spytać ile wydałaś ;p

Wysłane z mojego ST26i przy użyciu Tapatalka

Chustoguru

Domyślnie

Ha ha, no już poprawiam ten push up . Rozbite na kilka zamówień, nie liczę sama ile... Następne większe jak uzbieram kwotę łapiącą się w darmową wysyłkę, nie wcześniej niż za miesiąc i tylko must have. W końcu od kilku lat czytam sama na czytniku, to sobie pozycjami dla dziecka i z ilustracjami odbiłam.

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

to teraz moja kolej

nasze kwietniowe i czerwcowa KK

urodzinowe dla synka (części rodzinie podpowiedziałam co kupić

a te 3 udało się wygrać

muszę kupić półkę bo miejsce mi się skończyło a mam jeszcze parę książek na oku

mamru
    Guest

Domyślnie

Wruu super!! Bardzo mi się podobają książki z wyd. Adamada. Poruszają trudne tematy, ważne. O odmienności, inności,szacunku. Kupiłam teraz księżniczkę Zosię i też nam się b.podoba.

Chustoholiczka Awatar wruuuu
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez mamru Zobacz posta
    Wruu super!! Bardzo mi się podobają książki z wyd. Adamada. Poruszają trudne tematy, ważne. O odmienności, inności,szacunku. Kupiłam teraz księżniczkę Zosię i też nam się b.podoba.
    Właśnie miałam Cię o nią pytać Mi też bardzo się podobają. Córa bardzo Rikusia polubila - ciekawe czy wydadzą kolejne części Mam ochotę jeszcze na kilka pozycji tego wydawnictwa

Chustoguru

Domyślnie

Z dzisiaj:

Gabryś odebrany z paczkomatu od EduGaleria.pl i Otwórz okienko z Biedry:

I babol w tychże Okienkach

Chyba, że ja o czymś nie wiem i misie mruczą. Może ma ktoś wersję angielską od Usborne i sprawdzi, co tam miś robić miał.

Miały być jeszcze w Biedrze okienka Przeciwieństwa i Słówka. http://www.biedronka.pl/pl/product,i...przeciwienstwa
    Słówka nie spodobał mi się już po tytule, jakby Słowa nie mogło być i po przejrzeniu wydaje mi się, że ma więcej sensu po angielsku do uczenia słówek (coś mi świta metoda czytania globalnego), bo tam było tylko dopasowywanie obrazka do słowa. https://matkawariatka.pl/ksiazki-dla...-angielskiego/

Przeciwieństw u mnie na wsi nie było, zamówiłam przy okazji w świecie książki, gdzie czekam na One two three me Budde sesese.

Chustofanka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Z dzisiaj:

Gabryś odebrany z paczkomatu od EduGaleria.pl i Otwórz okienko z Biedry:

I babol w tychże Okienkach

Chyba, że ja o czymś nie wiem i misie mruczą. Może ma ktoś wersję angielską od Usborne i sprawdzi, co tam miś robić miał.

Miały być jeszcze w Biedrze okienka Przeciwieństwa i Słówka. http://www.biedronka.pl/pl/product,i...przeciwienstwa
    Słówka nie spodobał mi się już po tytule, jakby Słowa nie mogło być i po przejrzeniu wydaje mi się, że ma więcej sensu po angielsku do uczenia słówek (coś mi świta metoda czytania globalnego), bo tam było tylko dopasowywanie obrazka do słowa. https://matkawariatka.pl/ksiazki-dla...-angielskiego/

Przeciwieństw u mnie na wsi nie było, zamówiłam przy okazji w świecie książki, gdzie czekam na One two three me Budde sesese.

A ja sądzę, że to właśnie w oryginale ten miś mruczy - gdzieś tam w krajach anglojęzycznych Zatem to pewnie "wierne tłumaczenie".

Chustoholiczka Awatar Chani
    Miejscowość
    Kędzierzyn-Koźle

Domyślnie

"W dżungli" też jest niedźwiedź, który pomrukuje, więc może taka ich uroda
    Miszka 30.03.2012r. i Miko 19.02.2015r.

Chustopróchno Awatar Soul
    Miejscowość
    Toruń*Magic*City

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta

marta, wersji angielskiej od Usborne nie mam, ale mam często odwiedzanego niedźwiedzia w mieście mruczą, spokojnie można tak powiedzieć. Nie wiem, czy w języku polskim jakieś słowo dobrze to oddaje, chyba określenie "pomrukuje" byłoby lepsze. To nie jest warkot, ale coś podobnego... Mamy 2 niedźwiedzie w Toruniu u nas w zoo, i one wydają takie odgłosy

Także to nie jest "babol" Wszystko się merytorycznie zgadza.
    Mikołaj 2007, Ignaś 2010, Jasiulek 2015, Mieszko 2018