mamru, dziękuję. już wiem, co kupię 01.12 w ddd![]()
mamru, dziękuję. już wiem, co kupię 01.12 w ddd![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Dziewczyny podpowiedzcie prosze, ktora Lokomotywa ma najladneijsze ilustracje?![]()
J. 27.04.13r.J. 03.04.15r.
Och Kaisa same perełki!!!
![]()
dwie siostry królują![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
piękne zakupy
ja tez sporo pozamawiałam, ale mam ochote na jeszcze![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Piękności![]()
Duch z butelki może być ciut łatwy dla trzylatka, chyba ze jest fanem B. Chauda i mała ilośc tekstu mu nie będzie przeszkadzać![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Duch z butelki okazał się zbyt nudny i prosty dla mojego dwulatka, wielkiego fana Chauda, Una i Matiego. Wysłuchał, nawet ze dwa razy jeszcze później wyciągnął ale teraz już nie chce, woli Yetiego, którego zna na pamięć..
Wruuuuu pokażesz te onomato w środku? Jak one? Miałam wziąć dla bratanka R. ale jakoś tak boję się, że słabe patrząc na cenę i okładki...
Jakub -16 września 2013 Antonina- 16 marca 2018
"Duch z butelki "u nas okazał się hitem. Mimo że krótki dzieciaki domagają się czytania go w kółko
"Listy od Feliksa "są cudowne. Opowieść zaczyna się od tego, że Feliks, ukochany zając Zosi, zgubił się na lotnisku. I potem zajączek podróżuje po świecie wysyłając listy do Zosi. Są prawdziwe koperty przyklejone do kart książki a w środku list, czasem mapa. Na końcu w walizeczce flagi w formie naklejek z miejsc które Feliks odwiedził.
![]()
Nasze
Szary domek faaajny, ma ładne ilustracje..
![]()
A "Zima" sympatyczna i ciepła, miło się zaskoczyłam, ma coś w sobie, króciuchna, ale chętnie wybierana, Ignaś b. polubił
Gellner - jak zawsze trzyma poziom - szczególnie Sanatorium, do rozpuku się śmialiśmy![]()
Piękny ten Feliks![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Soul fot nue widzę![]()