19.99
Też dzisiaj kupilam. Emilia Dziubak namówi mnie na wszystko![]()
Fajne te baśnie biedronkoweZapoluję, ciekawe czy jeszcze dostanę
![]()
w świecie książki są ciut taniej http://www.swiatksiazki.pl/ksiazki/n...orowa-4920820/
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Ja w ogóle wcześniej nie patrzyłam ile w arosie kosztujea tam też taniej niż w Biedronce, ale na szczęście nie ma jakiejś wielkiej różnicy. Więc nie żałuję.
2009
2012
Zaczyna mi brakować miejsca na książki
![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Niutus![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Lucy co to za książka o czarodzieju?
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Wiersze, jeszcze nie zaglądałam![]()
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
dzięki![]()
K mama Kulki i Kropki
Uwielbiam te ksiązki o Eli, kupiłam po jednej z kazdego formatu i piękne są, choć mała jeszcze ich nie docenia![]()
ja kupiłam dziś w tesco biblie komiks za 49,99 to chyba dobra cena
![]()
synek lato 2008synek wiosna 2011
Z nieprzeczytane
![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Kustafo, jak Ivar się prezentuje?
Niko 2012, Zo 2017
Hej, nie wiem czy widziałyście tę promocję w empiku http://www.blikmobile.pl/promocje/EmpikCom/index.html
trzeba zrobić zakupy za min 50 zł, zapłacić blikiem (w linku szczegóły) i dostaje się 20 zł na karcie prezentowej, na swoim koncie na empik.com
Nie reklamuję empiku, niestety nie płacą mi za to, a szkoda bo promocja bardzo fajna.
Weszłam właśnie na forum w poszukiwaniu inspiracji pt. "co tu jeszcze zamówić".![]()
Ja już jedno zamówienie zrobiłam w niedzielę i w poniedziałek już te 20 zł dostałam, także działa.
jeśli było to przepraszam.
a przy okazji zapytam: czy możecie polecić jakąś książkę podobną do serii o ryjówce Florce?
Ja i córka zakochałyśmy się w niej.![]()
Ostatnio edytowane przez kustafa ; 27-05-2016 o 12:51
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Kustafo super!! Ja właśnie siedzę przed nie otwartą paką z nieprzeczytane i czekam aż dzieci zasną bo tam głównie prezentowe urodzinowe i na dzień dziecka, i coś dla matki na dzień matki
Z zeszlego tygodnia zawitaly do nas takie 3 starocie
![]()
Nieumialka uwielbiam![]()
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Qq ja tez
Kustafo napisz proszę jakie wrażenia po lekturze Mojego Taty