Kopernik
Ona wg wydawnictwa jest 9+
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Kopernik
Ona wg wydawnictwa jest 9+
Rycerze
B. książki ze szkoły czyta w dniu w którym je dostaje - jak tylko wchodzimy do domu, siada na schodkach żeby zdjąć buty, wyciąga książki z torby, czyta je i jak skończy to dopiero się rozbiera i idzie się bawić
bo inaczej to on się nie może doczekać żeby je przeczytać
więc wiesz... mało normalny typ![]()
Dianek a jak je zamawiasz? Ktoś z Polski ci je wysyła, czy prosto z księgarni?
Ignaś 07.2013
Marynia 03.2015
Hela 03.2018
BLW = Bobas Lubi Wypaćkanie
Ale ciekawostka, jak naprawde wygladal Kopernik. az sobie googluje co nieco wlasnie.
Lucy googluje tez Garmanna, jakie niepokojace ilustracje, swietne.
G. 11.2015 # K. 10.2017 # A. 08.2019
https://www.paczkidopolski.co.uk/ zazwyczaj
a ja najczęściej www.catrinatrans.co.uk/ bo jeżdżą do północnej... ale ostatnio korzystam z kuriera prywatnego, który jeździ albo dużym busem albo lawetą i do kabiny bierze paczkę;p boomboxa młodego mi tak przywiózł za całe 5 funtówksiążki jednak zbieram do wakacji i wysyłając paczkę z ciuchami po wakacjach pakuję tam tam książki albo książki do auta a cała reszta do paczki ;p
Garmann jest jeden jeszcze, nie przetlumaczony na polski czemus, jak siade przed komputerem to wkleje linka. Musze chlopakom przypomniec, swego czasu uwielbiali.
Dianek W mial taki etap, ze ksiazke czytal idac ze szkoly do domudosc uciazliwe to bylo, nie powiem, no ale przeciez dziecka nie bede zniechecac
![]()
Sent from my SM-A310F using Tapatalk
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
no właśnie tego się boję na wiosnę!
bo teraz nie czyta bo jak wracamy z klubu po 17 to jest ciemno więc nie ma szans czytać
obawiam się że może mu to strzelić do głowy jak się jaśniej zrobi...
nie to żebym ja ta nie robiła - całe gimnazjum i pół liceum po krakowie chodziłam jak lunatyk - za książką schowana![]()
dianek jak 9+ to idealnie dla starszaka ktory zyje historia
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Wg mnie fajna ta o Koperniku
Wysłane z mojego Redmi 4X przy użyciu Tapatalka
synek lato 2008synek wiosna 2011
My dzisiaj z Kornelką pojechałyśmy do Biedronki po ziemniaki, a wróciłyśmy z tym :
https://www.dropbox.com/s/3b7o5wy21s..._0507.JPG?dl=0
Wygląda na nowość, rok wydania 2018. Zna ktoś? Skusiłam się na wszystkie (?) 3 części, bo cena niska (13 zł). Jeszcze nie czytałyśmy ale wygląda przyjemnie, a z Zielonej Sowy zazwyczaj mamy trafione pozycje.
Kaja 17.12.2001, Adaś 26.09.2005, Mikołaj 19.12.2008 i Monisia 05.03.2012
Blog http://aniaszew.blox.pl/html
Historyjki Beatrix Potter -2 książeczki - w pepco za 12.99... Jestem bardzo zadowolona z tego zakupu
Zuzia 27.11.2013Gabryś 19.11.2015
No właśnie potem dopatrzyłam, że to trzecie wydanie Misi
Pierwszą przeczytałyśmy dzisiaj do spania i bardzo się podobała.