Emilia3333 ale szare myśli zatluszcza pieluchy i zmniejsza ich chłonnośc...
U nas jeszcze w nocy kupy nie byli więc nie wiem
Emilia3333 ale szare myśli zatluszcza pieluchy i zmniejsza ich chłonnośc...
U nas jeszcze w nocy kupy nie byli więc nie wiem
Żona, mama, doula
Synek maj 2012r. Córcia wrzesień 2014r
Rzeczywiście, słaba opcja przy takim częstym budzeniu. W sumie całą noc byś tylko karmiła, przewijała i biegała płukać te pieluchy.
W takim wypadku chyba bym się zdecydowała na noc na jednorazówki, kiedyś przecież trzeba wypocząć.
No chyba, że jest patent na takie pieluchy. Albo maleństwo będzie się rzadziej budzić i nie będziesz miała dylematu![]()
J.2014 i E.2016
Wlasnie szukam takiego wyjscia, zeby unikać jednorazówek. Mój trzylatek nadal wstaje w nocy. Przez pierwsze pół roku jego zycia spałam tylko w dzien jak ktos sie nim zajmowal bo nocy nie bardzo było jak.
Kto ma sposób na takie pieluchy PROSZE!
Ja nie wiem w sumie jak wychodzą wielo u noworodka, zaczęłam używać później. ALE może nie nastawiaj się, że młodsze będzie spać jak starsze. Każde dziecko jest innestarsza robiła kupy co 2h przez całą dobę, a młodsza co 2 dni...
![]()
tak jak pisałam nie mam doświadczenia, ale przychodzi mi na myśl wiaderko z wodą i np miofreshem w pokoju i do niego pieluchy przez noc wrzucać. a rano, po ogarnięciu wszystkiego, spłukiwać pod prysznicem? przynajmniej nie zaschnie i bakterie nie będą się aż tak rozwijać![]()