Pokaż wyniki od 1 do 20 z 51

Wątek: Czereśniowa w wersji podróżnej? Marzenie;) Co polecicie?

Mieszany widok

Chustoguru

Domyślnie

Ja właśnie zamówiłam pierwszego Koziołka i myślałam, że trafiłam na jakąś czarną wersję dla dorosłych, bo na drugiej stronie odcięli mu głowę... ale potem zaszyli . Mówię o części Straszne przygody, mnie się ostatecznie podoba i wezmę następne.

Z tych harmonijek tego samego wydawnictwa jest jeszcze Brzechwa Zoo, też Szancer ilustrował, to polecam bardzo bardzo.

Dalej Makuszyńskiego jest też kilka części Małpki Fiki Miki, jest Jelonek Pyszałek Szancerowej z il. Szancera i Calineczka wersja skrócona z il. Szancera.

edit. I Pan kotek był chory i inne wierszyki też Szancerowe ilustracje, właśnie nowość u nas to mi umknęło, ale to tez na pewno warto.

Chustoholiczka Awatar kaisa
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Ja właśnie zamówiłam pierwszego Koziołka i myślałam, że trafiłam na jakąś czarną wersję dla dorosłych, bo na drugiej stronie odcięli mu głowę... ale potem zaszyli . Mówię o części Straszne przygody, mnie się ostatecznie podoba i wezmę następne.
    Haha, też miałam mieszane wrażenia z tej lektury W pozostałych częściach już jest spokojniej.
    J.2014 i E.2016

Chusteryczka Awatar Sowa
    Miejscowość
    Kraków

Domyślnie

majetta, a patrzyłaś tu? http://www.chusty.info/forum/showthr...%C5%82y-format

Tak konkretnie to bym poleciła Kicię Kocię, to są cieniutkie książeczki, można wziąć kilka. Jak moja miała 1,5 roku to Kicia Kocia była nr 1.

Chyba że to mają być konkretnie wyszukiwanki? Jeśli tak, to mniejszy format mają Na wakacjach i W mieście, cena też bardziej przyjazna niż np. Czereśniowa.

A. VI 2014

Chustoguru

Domyślnie

O i jeszcze są nowe rozkładanki wyszukiwanki Na pokładzie i Za kierownicą. Na prawdę fajne.