a ile wychodzi wysyłka,bo coś nie mogę znaleźć
a ile wychodzi wysyłka,bo coś nie mogę znaleźć
od 12 lat:wiosna '07,zima '09, jesienna '11 i letnie'13 wiosna'18
Doradca Noszenia ClauWi®
6,9 paczkomat,13,9 -PP lub UPS. W Wwie jest opcja odbioru osobistego
edit: a przy zakupach pow.100 zł paczkomat-3,9, PP i UPS-8,9zł, zakupy powyżej 100 zł wysyłka jest gratis
Ostatnio edytowane przez agum ; 05-10-2014 o 15:30
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
nie znam niemieckiego, czy któraś z was mogłaby sprawdzić, czy ta pozycja to harmonijkowa wersja mini „zima-wiosna”?
http://www.bookcity.pl/A20673407/Win...Susanne_Berner
opis i cena te same, co przy harmonijkowej „lato-jesien”. ale zdjęcie i fortmat inne…
chciałabym zamówić wszystkie części.
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
kupiłam wersję mini. jest ge-nial-na
wprawdzie dzieć trochę się jeszcze irytuje na rozkładającą się mimowolnie harmonijkę, ale rozwiązuje problem mędzenia podczas krótszych transferów samochodem
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Ekologiczne pieluszki wielorazowe z naturalnych tkanin - www.puppidiapers.com
Pieluchowy blog ekspercki.
Tak, z bookcity. Ale kupiłam tylko te cześć, ktora na zdjęciu wygladała jak wersja harmonijkowa.
I warta jest tych 40zł? Książki w standardowym formacie są dużo tańsze, dlatego pytam![]()
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
W naszym przypadku -tak. Syn uwielbia książeczki-wyszukiwanki, ale niestety wszystkie sa w b. dużym formacie. A ta wersja mini jest na stałe w samochodzie i zajmuje go podczas jazdy. Daje rade utrzymać ją w rączce i sam zmieniać strony. Wczesniej trasa miedzy żłobkiem a domem to była wielka litania marudzenia na tylnym siedzeniu. Teraz ma zajęcie.
No ale sama książeczka to po prostu mniejszy format dużej wersji, wiec jesli nie potrzebujesz niczego "kieszonkowego", to nie ma sensu kupować![]()
Ostatnio edytowane przez kustafa ; 31-10-2014 o 09:08
Igor 27.09.2009
Eryk 17.03.2012
Adam 24.04.2015
Nika 02.02.2018
Kuba 31.12.2019
Kaja 21.09.2021
U nas jeszcze test samochodowy się nie odbył, ale w domu chętnie sobie rozkłada, mimo że ma wersję standardową. A więc czytelniczka zaakceptowała, ale jak dla mnie te rysunki są już mega maciupeńkie, nie widać detali i duuużo moim zdaniem takie wydanie traci. Ale może jako bardziej kompaktowe sprawdzi się na wyjazdy, nie tylko jako książka do samochodu.
Helenka 30.04.2013
Julek 09.04.2017
Kustafa, ale fajnieja Liczę, ze przywieziemy kiedyś z podroży jakichś.
Póki co dziś akurat odebrałam "Jesień" w regularnym rozmiarze i się bawimy wszyscy przednio
Dopiero zauważyłam ten wątek! Mój tez jest wielkim fanem Czereśniowej i też chciałabym mniejszą wersję. Nie za bardzo widzi mi się harmonijka, ale ta chyba też jest mała
http://www.bookcity.pl/A18885372/Nac...Susanne_Berner
wymiary 13x17
Właśnie mam w koszyku w Arosie polską wersję, ale chyba usunę i kupię tę małą niemiecką.
czyżyku my ją własnie mamy, tę małą, jest super taki format, bardzo mi się podoba
dzięki mamru za potwierdzenieZnalazłam jeszcze na ebay, podpowiem mojej siostrze z UK co może kupić pod choinkę
![]()
aktualna czyli obecnie wiosna
na początek nie polecam nocy, poza tym wszystkie pory roku są równie fajne