Pokaż wyniki od 1 do 20 z 2971

Wątek: ZAPOWIEDZI, WZNOWIENIA i przegapione NOWOSCI ;)

Mieszany widok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Bajki z mchu i paproci!

Edit. Oplaca sie zamowic prenumerate cpcd, czy gra nie warta swieczki? Jaki koszt jednej polityki z ksiazka?
    20 zł, czyli subskrypcja wychodzi ciut taniej, ale bez gazety. Pewnie realia rynkowe sporo się zmieniły od 1. wydania, ale wtedy po zakończeniu sprzedaży masowo wyprzedawali zwroty, w komplecie chyba o połowę taniej było. A pojedyncze sztuki jeszcze długo leżały po tanich księgarniach.

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez sowa_przemądrzała Zobacz posta
    20 zł, czyli subskrypcja wychodzi ciut taniej, ale bez gazety. Pewnie realia rynkowe sporo się zmieniły od 1. wydania, ale wtedy po zakończeniu sprzedaży masowo wyprzedawali zwroty, w komplecie chyba o połowę taniej było. A pojedyncze sztuki jeszcze długo leżały po tanich księgarniach.
    Oo, na gazecie mi nie zależy, a latac po kioskach nie będę musiała.
    Zakończenie za 30 tygodni by jakoś było, bo co dwa wydają? Pomyślę .

Chustoholiczka

Domyślnie

Niedawno pisałam na ogólnym książkowym odnośnie tej serii (starej). Wklejałam porównanie Lotty (to było odno$nie tej nowej książki dzieci z ul. Awanturników.
    Część tej serii była lekko modyfikowana natomiast część to przedruk.

Czy warto kupować - trudno powiedzieć. Mam kilka sztuk starej i wszystkie kupowałam po 1 zł w bibliotece.
    Natomiast są i takie osoby które to wyceniają wysoko.

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Niedawno pisałam na ogólnym książkowym odnośnie tej serii (starej). Wklejałam porównanie Lotty (to było odno$nie tej nowej książki dzieci z ul. Awanturników.
    Część tej serii była lekko modyfikowana natomiast część to przedruk.

Czy warto kupować - trudno powiedzieć. Mam kilka sztuk starej i wszystkie kupowałam po 1 zł w bibliotece.
    Natomiast są i takie osoby które to wyceniają wysoko.
    W nowej piszą, że ilustruje Anita Głowińska, to ta od Koci Kici? I sie napalilam na Bajki z Mchu i Paproci, ale bez oryginalnych ilustracji, to bez sensu. Tytuł Trzech grubasów też mam na liscie chciejstwa, choc wydanie stare na all za grosze .
    Może ilustracyjnie okładki Glowinska, a srodki oryginalne. Poczekam chyba na jakies wiesci.

Chusteryczka Awatar Sysunia
    Miejscowość
    Urle

Domyślnie

W nowej piszą, że ilustruje Anita Głowińska, to ta od Koci Kici? I sie napalilam na Bajki z Mchu i Paproci, ale bez oryginalnych ilustracji, to bez sensu.
    martawmw, mam chyba dwa egzemplarze z dawnych lat, mog Ci jeden sprzedac jak znajde

Chustoholiczka Awatar nika023
    Miejscowość
    Warszawa

Domyślnie

W nowej piszą, że ilustruje Anita Głowińska, to ta od Koci Kici? I sie napalilam na Bajki z Mchu i Paproci, ale bez oryginalnych ilustracji, to bez sensu. Tytuł Trzech grubasów też mam na liscie chciejstwa, choc wydanie stare na all za grosze .
    Może ilustracyjnie okładki Glowinska, a srodki oryginalne. Poczekam chyba na jakies wiesci.
    W tej mojej z 2007 też jako ilustrator widnieje Glowinska ("ilustracja do okładki i projekt graficzny serii")
    Marcysia '13 Janka '18

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez nika023 Zobacz posta
    W tej mojej z 2007 też jako ilustrator widnieje Glowinska ("ilustracja do okładki i projekt graficzny serii")
    I pisano tu, że środki w niektórych byly przedrukowane z oryginalow. Czyli w tej pewnie podobnie.

Uprawnienia umieszczania postów