Pokaż wyniki od 1 do 20 z 2971

Wątek: ZAPOWIEDZI, WZNOWIENIA i przegapione NOWOSCI ;)

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar dankin-82
    Miejscowość
    Lubin

Domyślnie

Dziękuję Wruuuu

EneDueRabe właśnie mi odpisało, że dodruk GRUFFALO ukaże się na przełomie maja i czerwca
    K mama Kulki i Kropki

„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.

Chustonoszka

Domyślnie

a orientujecie się może w temacie "Julków"? tzn przeczytałam na jakimś forum informacje o wznowieniu "Julka i Julki" w bieżącym roku. Pytałam o to wydawnictwo, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Obecnie kwoty za egzemplarz na allegro są kosmiczne.. jeszcze gorzej sytuacja wygląda z "Pukiem z wieżyczki"

Chustoholiczka Awatar kustafa
    Miejscowość
    WAW

Domyślnie

Pisałam już o tym w innym wątku.
    Info o planowanym wznowieniu „J&J” usłyszałam w rozmowie z panią w wydawnictwa Hokus Pokus wczesną jesienią 2015 r. Planowali dodruk wiosną 2016, zapewne w twardej oprawie. Nie wiem, czy coś się w tej materii zmieniło - trzeba spytać. Pamiętam, że kontakt telefoniczny z wydawnictwem był trudny (zmieniali siedzibę), ciut lepszy był mailowy. Ale i tak skończyło się na mojej wizycie osobistej w biurze wydawnictwa. Nękaj ich na inne sposoby (może fb?)
    W kwestii „Puka z wieżyczki” - pamiętam, że wznowienia nie planowali.

Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Geby, dzioby i nochale Mikolaj Golachowski; wyd. Babaryba, premiera: 16 czerwca, wiek: ?
    kontytnuacja Pup, ogonkow i kuperkow!!!
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Drzwi. Opowiesc o Sw. WOjciechu Anna Czewrinska-Rydel; wyd. Muchomor, premiera: 13 maja (opozniona), wiek: ?

Bajki filozoficzne.Swiat mitologii Michel Piquemal; wyd. Muchomor, premiera: 16 maja, wiek: 10-12+
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Bohaterowie Magicznego Drzewa. Porwanie Andrzej Maleszka; wyd. Znak, premiera: 18 maja, wiek: ?

Doktor Dolittle na ksiezycu Hugh Lofting; wyd. Znak, premiera: 15 czerwca, wiek: ?

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

wznowienie!! (wreszcie, nareszcie )

Od A do Z Janusz Minkiewicz; wyd. Dwie Siostry, premiera: 18 maja, wiek: 3+

Mus jablkowy Klaas Verplancke; wyd. Dwie Siostry, seria: Polecone z Zagranicy; premiera: maj 2016, wiek: 3+

Moj tata Nathony Browne; wyd. Dwie Siostry, premiera: maj 2016, wiek: 1+

Moja mama Anthony Browne; wyd. Dwie Siostry, premiera: maj 2016, wiek: 1+

Podziemnik Aleksandra i Daniel Mizielinscy; wyd. Dwie Siostry, premiera: 20 maja, wiek: 7+

Podwodnik Aleksandra i Daniel Mizielisncy; wyd. Dwie Siostry, premiera: 20 maja, wiek: 7+

Chustofanka Awatar satey
    Miejscowość
    Białystok

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez kustafa Zobacz posta
    Pisałam już o tym w innym wątku.
    Info o planowanym wznowieniu „J&J” usłyszałam w rozmowie z panią w wydawnictwa Hokus Pokus wczesną jesienią 2015 r. Planowali dodruk wiosną 2016, zapewne w twardej oprawie. Nie wiem, czy coś się w tej materii zmieniło - trzeba spytać. Pamiętam, że kontakt telefoniczny z wydawnictwem był trudny (zmieniali siedzibę), ciut lepszy był mailowy. Ale i tak skończyło się na mojej wizycie osobistej w biurze wydawnictwa. Nękaj ich na inne sposoby (może fb?)
    W kwestii „Puka z wieżyczki” - pamiętam, że wznowienia nie planowali.
    Potwierdzam. Rozmawiałam z wydawnictwem. Zrozumiałam, że nie planują wznowienia Pluka z wieżyczki. Z J & J chyba też słabo SZKODA!

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martaaa Zobacz posta
    a orientujecie się może w temacie "Julków"? tzn przeczytałam na jakimś forum informacje o wznowieniu "Julka i Julki" w bieżącym roku. Pytałam o to wydawnictwo, ale nie otrzymałam żadnej odpowiedzi. Obecnie kwoty za egzemplarz na allegro są kosmiczne.. jeszcze gorzej sytuacja wygląda z "Pukiem z wieżyczki"

Odnośnie Pluka z wieżyczki to jest dla mnie zastanawiające jeśli chodzi o cenę.
    Przecież tam takie błędy językowe są, skąd ta cena???
    Mogli by wydać kolejny raz i poprawić błędy we wcześniejszym wydaniu.

Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Odnośnie Pluka z wieżyczki to jest dla mnie zastanawiające jeśli chodzi o cenę.
    Przecież tam takie błędy językowe są, skąd ta cena???
    Mogli by wydać kolejny raz i poprawić błędy we wcześniejszym wydaniu.
    z Plukiem sa jakies problemy z prawami autorskimi - nie wiem czy do tlumaczenia czy do czego - stad chyba wznowienia nie bedzie. a co do bledow, to sie zgadzam w 100%

Uprawnienia umieszczania postów