Dzięki, to czekamy![]()
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
Dzięki, to czekamy![]()
Wysłane z mojego GT-S7275R przy użyciu Tapatalka
dankin i wszyscy szperajacy za nowosciami - dzieki! ostatnio mam taki, za przeproszeniem, zajob, ze czasami nie wiem jak sie nazywam.
natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster
Wydawnictwo Debit - pod koniec marca
16 stron, format 23,5x31 cm
Wraz z rodziną Zwiedzalskich zapraszamy dzieci i dorosłych na niezwykłą wycieczkę po miastach Europy. Przemierzając ulice Amsterdamu, Londynu, Wenecji, Wiednia, Paryża czy Barcelony, poznamy atrakcje miasta i będziemy mieli okazję poćwiczyć spostrzegawczość. Każda dwustronicowa ilustracja zawiera ogromne bogactwo szczegółów – dokładne obejrzenie ich zajmie sporo czasu, a na każdej należy odszukać naszych znajomych Zwiedzalskich! Przy okazji poczujemy się, jakbyśmy rzeczywiście tam byli. Gdzie można dostać chrupiące bagietki, gdzie wielkie okrągłe sery, gdzie pizzę, a gdzie rybę z frytkami?
![]()
Nowa seria:
![]()
![]()
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
Nowa seria Widmarka?? Jestem zgubiona![]()
no niestety ja też
16 marzec, Wyd. Mamania
Ostatnio edytowane przez dankin-82 ; 25-02-2016 o 16:05
K mama Kulki i Kropki
„Gdy dziecku dajesz książkę, zbroisz jego serce, a duszy jak ptakowi światłe przynosisz skrzydła”.
27.04
K mama Kulki i Kropki