Czyżyk, może jakiś wątek ornitologiczny?![]()
Dobry pomysł z wątkiem ornitologicznym. Mam kolejne pytanie, ale nie chcę zaśmiecać wątku.
Mi ten ptak przypomina tego z rysunku z informacją szaro-brązowy i jaśniejsze. Na pewno byli to rodzice.
Pokażcie okładkę tego Collinsa ☺️
Beniamin 2007, Jonathan 2009, Samuel 2011, Emma 2014
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
To jest okładka starszej wersji. W nowej na okładce jest zięba.![]()
http://mamania.pl/pol_pl_Kropka-211_1.jpg
Beniamin 2007, Jonathan 2009, Samuel 2011, Emma 2014
Beniamin 12.2007, Jonathan 08.2009, Samuel 09.2011, Emma 02.2014
Albert!!!![]()
![]()
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Wydawnictwo Tatarak, zapowiedzi:
![]()
Ten Pan Brumm to jakaś większa pozycja? W sensie zbiór opowiadań czy coś w tym guście?
J.2014 i E.2016
opis:
Nie znacie jeszcze Pana Brumma? Chooo-inka! Najwyższy czas nadrobić zaległości, bo Pana Brumma wciąż i wciąż spotykają nowe przygody, za którymi ciężko nadążyć! "Zwariowane przygody Pana Brumma, część 1" to zbiór kilkunastu historyjek z życia sympatycznego Misia, Borsuka i Kaszalota. A już niedługo ukażą się część 2 i 3, bądźcie czujni![
ksiązka ma mieć 40 stron, więc nie wiem czy to pozycja dla starszych dzieci taka z mniejszą liczbą ilustracji czy w takim stylu jak dotychczas.
znalazłam środekjest na tej stronie: https://www.buecher.de/shop/bilderbu...shr5omg009285/
trzeba kliknąc na okładkę książki.
tylko, że to jest jakieś zbiorcze wydanie, wPolscy ma być ono podzielone na trzy części, czyli około 10 opowiadań w książce. i jednak zdecydowanie dla młodszych przedszkolaków.
![]()
Twoich zdjęć nie widzę, ale pobralam pdfa z linka i rzeczywiście, po dwa trzy zdania na stronę. To już nie dla nas niestetyMiałam nadzieję na dłuższe opowiadania.
J.2014 i E.2016
Nareszcie kolejna zbiorowa Basia! Kiedy premiera?
Są dwie grupy matek: te, które mają kryzysy i te, które się do nich nie przyznają
Drzewo zycia Solu kiedys pokazywala upolowane, albk Lucy? Albo obie. W kazdym razie fajne wznowienie.