helva gratucje córeczki. Bardzo dobrze czyta mi sie Twoje doswiadczenia i super ze sie z nami dzielisz. Dobrze, ze mąz i rodzina wspiera.
Napiszę co u nas w EC. Teraz mamy drugiego chłopaka i dzieki namowom jednej z forumek wysadzany od 2m zycia. Młody robi non stop strzelające kupy. Przy wysadzaniu strzały lecą w dółBywa róznie z sukcesem czesto/czasem cos złapiemy i jest mniej sprzątania i prania (kocyk, bodziak, rajstopki, spodnie to sporo a tyle nam czasem ubarwi). Czasem pielucha czysta a reszta uwalona, bo zrobił jak karmiłam a miał koszulkę i pieluchę...
Satysfakcje daje poznanie sygnałów dziecka
Mozna EC i pieluchy razem to sie nie wyklucza. Ze starszym tak robilismy i sie sprawdziło. Z plenerem to nawet lepiej niz wc publiczne... ba nawet jak bylismy w gosciach to syn wolał wyjśc na dwór niz iść do łazienki nieznanej(jak nie mielismy nocnika ze sobą.) Nonik to był nasz zestaw wyjściowy w gości.
Moi tesciowie byli za oraz moi rodzice. Teraz moja mama sie dziwi, ze działa u mniejszego dziecka... Otoczenie róznie moja koleznka zrobiła zdjecie starszakowi jak siedział na nocniku miał moze wtedy juz 7 mcy![]()
Przy EC ubranka maja znaczenie i nie wszystkie sa przyjazne oraz dodatkowe wspomagacze tez sie przydają- mały nocnik lub cos innego oraz inne sprzęty. Doswiadczenie robi swoje... przy drugim łatwiejLatwiej tez jak dziecko spi blisko rodziców i ogolnie jak jest blisko w ciagu dnia...
Noworodki dają sygnały tez i pozycja wysadzania jest lepsza na wypróznianie niz leząca oraz bardziej efektywna...
EC jest ekologiczne![]()

Bywa róznie z sukcesem czesto/czasem cos złapiemy i jest mniej sprzątania i prania (kocyk, bodziak, rajstopki, spodnie to sporo a tyle nam czasem ubarwi). Czasem pielucha czysta a reszta uwalona, bo zrobił jak karmiłam a miał koszulkę i pieluchę...
Odpowiedz z cytatem
, Alicji - luty 2014