Poprawka bo pisze z tel i nie zawsze klikne dobrze. Mialo byc ze za kazdym razem gdy sie wysadzamy Mala sie najpierw odgazowuje
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Poprawka bo pisze z tel i nie zawsze klikne dobrze. Mialo byc ze za kazdym razem gdy sie wysadzamy Mala sie najpierw odgazowuje
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka
Dni lecą.. więc kilka nowin od nas, nie chronologicznie:
- Zaliczyliśmy pierwszą wpadkę podłogową.Nadia cierpliwie poczekała, aż zdjęłam z niej tetrę, ale nie dała mi czasu by ją wysadzić nad wiaderkiem i siusu skończyło na podłodze.
- Zaliczyliśmy też pierwszą 100% EC noc. Zwykle w nocy się nie przejmuje i przy karmieniu lub jak się przebudzę bo mała marudzi to zmieniam tetrową pieluszkę... Ale dwie noce temu młoda postanowiła poczekać za każdym razem na wysadzenie po karmieniu.
- Babcia z powodzeniem wysadziła młodą nad umywalką. =) Szwagierka zaczęła również bardziej poważnie zastanawiać się nad jakąś formą EC dla swojego niemowlaka, widząc jak Nadia komunikuje nam (kopaniem i nagłym "niepokojem"), że chce zostać wysadzona.
Mamy więc chwilowo problem w drugą stronę jakby (szczególnie jeżeli jesteśmy np. na zakupach)... W przypadku kupki Nadia nie chce za nic jej zrobić w pieluchę. Szczególnie jednorazową.Więc nie ma przeproś... wysadzamy.
___.___Doradca Noszenia ClauWi®
Brawo!!!az nie wierzesuper dziewczynka, super mama
u nas noc jeszcze w pieluchy ale czeka z 1 sikiem (ok 4/5 nad ranem) na wysadzanie a potem nadrabia cala noc nie sikania...
W szpitalu musieliśmy się jednak zapieluchować na czas powrotu do domu, więc pierwsza smółka tam też się znalazła. Pozbyliśmy się tej kleistej mazi ze skóry N. i postanowiliśmy kontynuować dzień ze złożoną pieluszką tetrową pod młodą na obserwacjach.