Hej, powiem szczerze zainspirowalas mnie tym ze tak dobrze Ci idzie od samego poczatku i ja z moja miesieczna coreczka tez probujemy i sa sukcesy![]()
Poczytalam ksiazke Kingi stosujemy sie do 'zalecen' i wiekszosc kup laduje w misce, siku czasem nie zdazymy ale nie martwimy sie tym![]()
CIEKAWOSTKA!niby tak male dzieci nie kontroluja zwieraczy? Mojej corze nie pasowalo wysadzanie gdy ja stoje a miska na przewijaku i dzialamy. Za kazdym prezyla sie by nie wciskac dupki do srodka i do tego placz. Odstawiona na przewijak robila siku/kupe. Przypadek czy jednak ma swiadomosc co robila? Nie byl to 1raz tylko wiecej. My na wyscia stosujemy prefolda badz cos innego z otulaczem jednak nie wysadzamy bo nie mamy takiej mozliwosci(na dworze nie wiem czy nie przewialoby?) Aha na brzuszek stosujemy biogaia i przy kazdym wysadzaniu(co 20min bo taki sikacz jest)Mala sie odhszowuje najpierw a potem siku. Moze sprobuj tez podawac jakies probiotyki. I dzieki temu tez w nocy zawsze o 3Mala robi kupe troche sie wierci i po kilkunastu min moge ja wysadzic na kupe, a tak to dajemy sobie spokoj i nie rozbudzamy sie nocaNo nic rozpisalam sie
dalej bede podczytywac i czasem cos skrobne, zycze powodzenia
Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka