Hej, miło mi u was gościćMam 4 miesięczną córeczkę i 4 letniego synka. Przy mojej Małej zaczęłam chustować i jesteśmy zachwycone
Dlaczego 4 lata temu nie znałam chust ...
Hej, miło mi u was gościćMam 4 miesięczną córeczkę i 4 letniego synka. Przy mojej Małej zaczęłam chustować i jesteśmy zachwycone
Dlaczego 4 lata temu nie znałam chust ...
Mati - 19 kwietnia 2005
Lilianka - 04 stycznia 2009
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Witamy!!! Rozgość się![]()
Kamilek - 16 marca 2006
Julianek -25 października 2007
My soul is painted like the wings of butterflies...
Witaj i rozgość się! I uważaj, bo chustowanie wciąga![]()
Witaj , ja tez żałuję,że chustowanie nie było możliwe ze starszym synkiem .
Aż chciało by się mu to wynagrodzić
Rozalia( Rozi) mama Patryka 11.2005, Szymona 10.2008, Wojtka 03.2011 i Maćka 06.2019
Witam serdecznie niestety nie znad morza, a szkoda.
![]()
A skąd jestes?![]()
Gdańsk![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
www.MamaZen.pl - CHUSTY: Miluli, Natibaby, Hoppediz, LennyLamb. PIELUSZKI: bumGenius, Flip, Close, Bambino Mio, LennyLamb, Happy Flute.
Sklep stacjonarny, wypożyczalnia chust i nosideł, warsztaty i konsultacje chustowe: MamaZen, Gdańsk-Przymorze Centrum Horyzont, ul. Obrońców Wybrzeża 23 box 13
Doradca Noszenia ClauWi®
Mam takie niedyskretne pytanie. Szukam chusty (mam już dwie ale marzy mi się pasiak). Czy możecie mi powiedzieć jaka to chusta, która jest na avatarku uzytkowniczki MUSLIChyba nie Maruyama?
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Witaj!
sama jestem ciekawa jaka to chusta, ale maruyama to nie jest. Może jakaś Babylonia?Zamieszczone przez lawendax
Karina - 2007r.
Lila - 2009r.
Witold - 2014r.
Gerald - 2016r.
Witaj w naszym gronieja również żałuję że nie chustowałam mojej już prawie 5 latki (a by się przydało) ... chociaż czasami wskakuje mi na plecy i chce żebym ją zamotała
![]()
A 3-Miasto często odwiedzamy![]()
Ja jestem z Przymorza
A co do chusty to już sie dowiedziałam u źródła - to Ellaroo Ysabel![]()
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
Normalnie sławna się robięZamieszczone przez kam.xt
![]()
A właściwie Aluk mój w ELLAROO YSABELL![]()
Szmata cienka, idealna na takie upały jak dzisiaj, tylko chyba nei bardzo na większe dzieci...
Alik już 9 kilo waży i to się czuje...
Chociaż może źle dociągam, całkiem możliwe...
Dodam, że ta chusta po trzech osobach jest już chyba, sprana nieźle i wygląda na to że ze starego rzutu, bo teraz ellaroo inaczej wyglądaja...
Tutaj więcej zdjęć : http://szandorowemusli.blogspot.com/...1/ellaroo.html
Ogólnie na blogu trochę się w akcji znajdzie![]()
Pozdrawiam ciepło Musli
AAAA Czukczyńska dzięki za cynk![]()
nie ma mnie, wracam w niedzielę
![]()
blog http://szandorowemusli.blogspot.com
dziergadełka http://musli-ruszyczmiejsca.blogspot.com
Moja stronahttp://musli.org.pl/
Witaj![]()
Musli-nie ma za co![]()
Szkoda że te Ysabel są teraz inne, twoja wersja jest bardzo ładna!
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
A czy w Gdańsku jest miejsce gdzie można obejrzeć/zakupić chusty?
Mati - 19 kwietnia 2005
Doradca Noszenia ClauWi®
my też znad morza ...