-
Chustoholiczka
martamwmw:
Z pkt 1. mam Co dzieje się pod ziemią W mieście i jeszcze coś mam ale musiałabym pogrzebać, ale nie mam na to czasu.
Natomiast z tyłu napisane jest, że w serii ukazały się (Jak to jest zrobione? Pojazdy, Co dzieje się pod ziemią? Na wsi oraz ta co pisałam wyżej)
Ilustracje:Artur Nowicki Kraków 2012 - więc może doszło to co linkujesz wyżej do tej serii
Pozostały serii chyba nie mam
Ale znalazłam to:
Seria Pan kluczyk przedstawia (Pojazdy na wsi, Moje narzędzia, Pojazdy na budowie) - ilustracje i opracowanie graficzne: Ilona Brydak
Seria: Gdzie kto mieszka, Co kto robi, Co kto lubi jeść - ilustracje Agnieszka Kowalska
Seria: Zwierzątka z mamą i tatą (Na łące, Na wsi, W zagrodzie) - ilustracjeElżbieta Jarząbek.
Najbardziej "komputerowe" są książeczki z serii Pan Kluczyk przedstawia). U nas lubiane przez mojego synka wszystkie te serie, córka jeszcze ich nie dostała.
Wracając jeszcze do klasyki to w serii: Klasyka polska wydawnictwo Wilga- znajdziesz kilka książeczek z ilustracjami: Magdaleny Kozieł-Nowak np: Lokomotywa
Z tej serii bardzo podobają mi się Krasnoludni Maria Konopnicka z ilustracjami Andriej Melnikow.
W ogóle przyjrzałam się tej serii po wymianę naszych postów i uważam, że część jest warta uwagi - oczywiście jak dla mnie
Kolejna seria Klasycy polscy wydawnictwo Wilga- niektóre też z ilustracjami Magdaleny Kozieł - Nowak np: Lokomotywa, Abecadło
Mam też dwie książeczki z serii Bajki dla malucha - wyd. Skrzat z ilustracjami Agaty Nowak - mnie się podobają. Zamierzam jeszcze dokupić
edit; odnośnie pkt 1 - weszłam na podany link i wyskoczyło mi, że książka broszurowa. Więc to chyba jedna inna seria
Uprawnienia umieszczania postów