Pokaż wyniki od 1 do 20 z 370

Wątek: Kartonowe ksiazeczki dla najmlodszych

Mieszany widok

Chustoholiczka Awatar kaisa
    Miejscowość
    Gdańsk

Domyślnie

Poeci:
    Chotomska:
    Tuwim:
    Brzechwa:
    J.2014 i E.2016

Chustoholiczka

Domyślnie

martamwmw wklejam klasykę o której pisałaś w zakupowym.
    Mnie się nawet te ilustracje podobają
    To jest część naszej kartonowej klasyki i szukaj a znajdziesz.
    Sporo po starszaku ale myślę, że coś podobnego albo identyczne znajdziesz jeśli cię zainteresuje

Kolorek - dosyć ciekawa książka. I trochę sztuki

George

Chustoguru

Domyślnie

Kaisa dziękuję za treści.
    Spadłamznieba też dziękuję za fotki. Wiem mniej więcej co jest na rynku i te co ciekawsze są tu często wspominane, np. harmonijki z ilustracjami Szancera z G&P. Rzepka Pawlak Kozyry też fajna, ale za mało tego zdecydowanie. Te małe komputerowe książeczki mi nie leżą. Ze Skrzata mam Na straganie mniejszą też znośna. I Bambo oraz Kotek z Liwona może być. Mało, mało, mało. O i Chotomskiej też mamy pakiet Smoka i Kurcze blade.

Ale zaciekawilaś mnie Kolorkami, zaraz sprawdzam czy dostępne.

Chustoholiczka

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez martamwmw Zobacz posta
    Kaisa dziękuję za treści.
    Spadłamznieba też dziękuję za fotki. Wiem mniej więcej co jest na rynku i te co ciekawsze są tu często wspominane, np. harmonijki z ilustracjami Szancera z G&P. Rzepka Pawlak Kozyry też fajna, ale za mało tego zdecydowanie. Te małe komputerowe książeczki mi nie leżą. Ze Skrzata mam Na straganie mniejszą też znośna. I Bambo oraz Kotek z Liwona może być. Mało, mało, mało. O i Chotomskiej też mamy pakiet Smoka i Kurcze blade.

Ale zaciekawilaś mnie Kolorkami, zaraz sprawdzam czy dostępne.
    Komputerowych jest sporo zgadza się ale Aksjomat ma bardzo dużo nie komputerowych - np: Piosenki dla najmłodszych (ze zdjęcia, ilustracje cudowne i nie komputerowe), Kołysanki dla najmłodszych z tej samej serii (ale chyba ich tu nie ma na zdjęciu), Okulary, Lokomotywa, Słoń Trąbalski z ilustracjami Magdaleny Kozieł-Nowak, Pchła Turystka z Liwony, czy seria z wydawnictwa SBM - książeczki z mojej półeczki.
    Była też kiedyś seria z Agory z ilustracjami m.in P. Pawlaka - mogę później wkleić zdjęcia, ale to musiałabyś poszukać na allegro albo olx.
    Można naprawdę znaleźć.
    Oczywiście nie wklejałam serii Muchomora bo to znane i to bardzo.
    Olesiejuk też ma bardzo fajne np: ten Słoń Trąbalski (zdjęcie) tylko to już większy format.
    Najlepiej przejdź się do jakiegoś hipermarketu (tak, tak i tam można znaleźć dobre wydania), sklepu z książkami, wejdź sobie na księgarnię bullerbyn, ambelucję, małe książki, badet, etc zaznacz co Cię interesuje i szukaj.
    Pooglądaj a później szukaj w necie, albo kupuj od razu co ci się podoba

Chustoguru

Domyślnie

Cytat Zamieszczone przez spadłamznieba Zobacz posta
    Komputerowych jest sporo zgadza się ale Aksjomat ma bardzo dużo nie komputerowych - np: Piosenki dla najmłodszych (ze zdjęcia, ilustracje cudowne i nie komputerowe), Kołysanki dla najmłodszych z tej samej serii (ale chyba ich tu nie ma na zdjęciu), Okulary, Lokomotywa, Słoń Trąbalski z ilustracjami Magdaleny Kozieł-Nowak, Pchła Turystka z Liwony, czy seria z wydawnictwa SBM - książeczki z mojej półeczki.
    Była też kiedyś seria z Agory z ilustracjami m.in P. Pawlaka - mogę później wkleić zdjęcia, ale to musiałabyś poszukać na allegro albo olx.
    Można naprawdę znaleźć.
    Oczywiście nie wklejałam serii Muchomora bo to znane i to bardzo.
    Olesiejuk też ma bardzo fajne np: ten Słoń Trąbalski (zdjęcie) tylko to już większy format.
    Najlepiej przejdź się do jakiegoś hipermarketu (tak, tak i tam można znaleźć dobre wydania), sklepu z książkami, wejdź sobie na księgarnię bullerbyn, ambelucję, małe książki, badet, etc zaznacz co Cię interesuje i szukaj.
    Pooglądaj a później szukaj w necie, albo kupuj od razu co ci się podoba
    Właśnie dzisiaj oglądałam coś Kozieł-Nowak. Zobaczę ten Aksjomat. Muchomora oczywiście wszystko co dostępne mamy. Wczoraj właśnie zwiedziłam empik i auchan, ale może zabrakło mi cierpliwosci, żeby do każdej zaglądać. Okładki w sumie czasem gorsze od środka bywają.

Chustoholiczka

Domyślnie

marto wygrzebałam dziś te książeczki Agory.
    One niestety mają miękkie stronice.
    Ale ilustracje śliczne A. Żelewskiej i P. Pawlaka cieszą oko
    to jest to: http://olx.pl/oferta/ksiazeczki-dla-...8-IDdNgNh.html
    Znalazłam jeszcze małe książeczki kartonowe wydawnictwa Zielona Sowa.
    Śliczne ilustracje.
    m.in. to http://www.taniaksiazka.pl/ptaszek-w...w-p-57674.html
    http://www.gandalf.com.pl/b/nasza-czarna-jaskoleczka/
    http://www.taniaksiazka.pl/waligora-...a-p-64285.html
    może uda ci się dostać to gdzieś

Chustoguru

Domyślnie

Tak, kojarzę tę serię z kotem. W sumie moje narzekanie na brak ciekawych kartonów ma rację bytu, bo co fajniejsze już niedostępne .

Uprawnienia umieszczania postów