Warto, do tego jest gruba i z tych większych kartonówek. Jeśli chodzi o ilustracje to urocze są te zadarte noski dzieci.
Warto, do tego jest gruba i z tych większych kartonówek. Jeśli chodzi o ilustracje to urocze są te zadarte noski dzieci.
Tak, to bardzo charakterystyczneod razu widzę Julka i Julkę.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
A gdzie mozna zobaczyć środek W domu dziczy....
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
Trochę można podejrzeć na stronie wydawnictwa.
Miszka 30.03.2012r.i Miko 19.02.2015r.
o, to ilustratorka od Pluka z wieżyczki dzięki
[*] i
Ignaś 07.04.2008 Staś 07.05.2013
Pisze z telefonu wiec czasami brakuje mi polskich liter
W domu w dziczy na ulicy bardzo mi się podoba właśnie ze względu na ilustratorkę sięgnęłam po książkę i chyba bardziej podoba się ona mojemu 5,5 latkowi niż rocznej córce
Ale u niej zapewne przyjdzie czas.
Jest na etapie poznawania i pokazywania paluszkiem oraz wydawania dźwięków.
Szczerze to najbardziej podobają jej się książeczki gdzie jest Kubuś Puchatek i po nie najchętniej sięga, a ma naprawdę w czym wybierać jeśli chodzi o kartonówki (po starszaku cała masa i ciągle nowe dokupuję).
Kubusiowych nie mamy nawet tak dużo jak innych a jednak zawsze wypatrzy te z Kubusiem
I tak ten Kubuś jest w jej języku "baaaba"
Pytanie mam o serię z Wilga Wiersze i wierszyki dla najmłodszych. Występują po dwie z każdego autora i to są inne serie, czyli tylko inne okładki, czy w obu tomach są inne wiersze? Weźmy na przykład te dwie Polscy poeci
i
Kto ma spis treści którejś albo obu dla porównania? Gdzieś też chyba widziałam, że ilością stron się różnią i teraz nie wiem.