Pokaż wyniki od 1 do 20 z 370

Wątek: Kartonowe ksiazeczki dla najmlodszych

Mieszany widok

Chustopróchno Awatar natala
    Miejscowość
    Londyn

Domyślnie

znalezisk cd...

Alphablock - ksiazka z literkami, wlasciwe grube tomiszcze z literkami, powycinanymi na rozne sposoby. ciekawie ilustrowane - zachwycilam sie i ja i W, wiec czeka w kolejce do nabycia (mam maniaka cyfrowo-literowego w domu...)

z tej samej serii Countablock - tej w rekach nie mialam, al ejesli jest tak samo fajna jak poprzednia to nie moze byc kiepska i ona czeka, dopisze jak nabedziemy... z podgladu wynika, ze cyferek jest duzo - nie tylko 1-10, wiec cos dla W jak znalazl.

Zoran Milich ta o napisach idealna do nauki czytania, 1 2 3 - do liczenia - na stronie procz cyferki znajduje sie tez cos w takiej ilosci; jest jeszcze o kolorach - ale nie znalazlam tekturowej...

juz nie znaleziskowe, ale mi sie przypomnialo (mam nadzieje, ze sie nie powtarzam...)

jedna z moich najbardziej ukochanych tworczyn dla dzieci Jackie Morris - niestety na tekturze tylko dwie ksiazki znalazlam po angielsku, tej pierwszej nie znam, ale ta o misiu jest absolutnie przepiekna - od niej zaczela sie moja milosc do tworczosci Morris. w linku jest podglad, poogladajcie same - cudowna jest, prawda?? (inne tej autorki tez, tylko juz nie na tekturze; btw - ta o misiu tez lepsza na papierze, bo jest wiekszy format, miala tekture w rekach i malutka jest w stosunku do papierowej wersji).

Emma Dodd - o czesci pisalam juz opisujac serie Amazing Baby - teraz chodzi mi o te z gory linka (Me..., You..., Sometimes... etc - na papierze jest wiecej). takie bardzo proste, cieple i momentami chwytajace za serce ksiazeczki glownie o milosci matczynej - tzn. puenta jest chyba w kazdej taka (albo przyanjmniej w kazdej, ktora mialam w rekach). tej o tacie, przyznaje uczciwie w rekach nie mialam...

Penny Dale znam dinozaurze - dig jest o liczeniu, zoom o kolorach. jest jeszcze o samochodach przeroznych glownie ratunkowych, ale nie ma na tekturze (to nowosc, moze wydadza).
    chlopaki moje bardzo lubia - bo i dinozaury i samochody w kazdej sie pojawiaja w duzej ilosci; ja lubie kreske pani Dale - wiec ogolnie wszyscy zadowoleni

na razie tyle, cos mi wpadlo do glowy - ale musze wyjac z polek, wiec sie nie bede teraz tlukla...
    Ostatnio edytowane przez natala ; 10-09-2014 o 23:28
    natala mama Franka (29.11.2007), Wojtka (06.08.2010) i Szymka (07.07.2016). doradca po kursie podstawowym DieTrageschule®
    Never try to help someone unless they are ready to be helped Jeff Foster

Chustomanka
    Miejscowość
    dublin

Domyślnie

juz nic
    Ostatnio edytowane przez ola23 ; 05-10-2014 o 00:15
    Synek-pazdziernik 2011
    Coreczka-styczen 2014

Uprawnienia umieszczania postów